VIKEND HOROSKOP: Sve nas čeka odmor, ali pripadnicima jednog znaka stiže i VELIKA ZARADA

Spa vikend
Foter/ Grand Velas Riviera Nayarit / photo on flickr

Evo šta su vam zvezde pripremile za slobodne dane, a vi se potrudite da imate osmeh na licu i sve će svakako biti baš kako treba!

 

Uživajte u vikendu! 

Ovan

Niste zadovoljni poslom ili načinom na koji ga obavljate. Mislite da možete više i bolje. Zato vikend dočekujete umorni i iscrpljeni, Odmarajte se što više. Možda već sledeća nedelja donese razrešenje situacije.

Bik

Ukoliko niste u vezi, neće vam puno smetati samoća, jer ste zadovoljni sami sobom. Ali, ukoliko jeste, nemojte pokvariti lepe trenutke nebitnim sitnicama. Svakome je potrebna tišina s vremena na vreme, ali ne prenosite svoju negativnu energiju i na partnera.

Blizanci

Uživate u zagrljaju voljene osobe. Pokušajte da manje pričate, a više radite jer u protivnom možete pokvariti lep emotivni period u kom se trenutno nalazite.

Rak

Inertni ste i nedovoljno aktivni na ljubavnim planu. Krenite u akciju bez straha od promašaja. Okolnosti su na vašoj strani, pa ovaj vikend može da se pretvori u pravi vatromet strasti samo ako dobro “odigrate karte”. 

Lav

Mnogo lepih trenutaka nalazite u zagrljaju voljene. Život je lep, pa zato ga treba maksimalno iskoristiti. Iskoristite ga!

Devica

Završavate važan poslovni projekat i to vas čini zadovoljnim. Iza vas je mnogo neprospavanih noći i radnih vikenda, ali to će se konačno isplatiti! Javno priznanje vas inspiriše da započnete nešto novo. Dobra zarada je na pomolu!

Vaga

Nekome polazi za rukom da na velika vrata uđe u vaše srce i u vašu dušu. Očekujte nezaboravne trenutke i lepo se provedite.

Škorpija

Potrebno vam je malo topline ovih dana. Odnosi sa partnerom trenutno su zahladneli. Ljubomora i želja da špijunirate partnera nikuda ne vode. Možda bi umesto toga vreme bilo da razmislite o nekim drugim osobama koje su već u vašem životu i date im priliku.

Strelac

Uzimajte vitamine. Zdravlje vam baš nije najsjajnije, a ako ne želite da padnete u postelju, usporite i slobodne dane provedite kod kuće odmarajući se.

Jarac

Preterujete u svojim očekivanjima pred voljenom osobom. Neko ne želi da vam detaljnije objašnjava svoje postupke ili da vam polaže sve svoje račune. Spustite loptu ili vas ovog vikenda očekuje velika svađa.

Vodolija

Partner vam sprema prijatno iznenađenje, a i vi njemu. Predstoji vam mnogo lepih trenutaka i radosti. Zavidimo vam.

Ribe

Neko vas iznenada dovodi pred novo emotivno iskušenje. Prepustite se svojim osećanjima. Pratite unutrašnji ritam i postupite onako kao što smatrate da je najbolje.loading...