VIKEND HOROSKOP: Svi uživaju u jeseni, ali pripadnike OVOG ZNAKA sutra i prekosutra čeka NEVEROVATNA SREĆA

Jesen
Pixabay.com

Šta su vam zvezde pripremile za poslednje dane septembra?

 

Poslednji vikend u septembru obećava lepo, jesenje vreme, a evo šta zvezde kažu – kako će ga provesti znaci Zodijaka.

Ovan 

Ne cvetaju vam ruže ali nemate hrabrosti da odete iz veze. Partner ne razume igre koje igrate. Otvorite se i pokažite mu šta osećate, jedino ćete tako poboljšati vaš odnos.

Bik

Susret sa osobom koja vam je mnogo značila u prošlosti će vas u isto vreme i obradovati i rastužiti. Ipak, ne dozvolite da vam bilo šta pokvari lepo raspoloženje.

Blizanci

Ponašanje vašeg partnera vam se već neko vreme ne dopada ali ne znate kako da mu to date do znanja. Pokušajte sa najjednostavnijim iskrenim razgovorom, a slobodni dani, kada ste oboje kod kuće su pravo vreme za to.

Rak

Dosadila vam je trenutna situacija, a niste sigurni kako da je rešite. Porazgovarajte sa nekim o tome, možete čuti dobar savet.

Lav

Ako ste singl, ovog vikenda se posebno sredite pre nego što izađete iz kuće. Moguće je novo, veoma interesantno poznanstvo i to na nekom mestu gde će biti velika gužva, znači definitivno neki noćni klubovi. Dajte sebi šansu, izađite!

Devica

Imate osećaj da se partner polako “hladi”. Obraćajte nešto manje pažnje na njega i partite njegovu reakciju, postoji mogućnost da ste sve umislili.

Vaga

Partner se oseća zapostavljeno. Možda je vreme da se zapitate zbog čega i da mu posvetite više pažnje. Videćete pozitivne promene!

Škorpija
Imate problema sa spavanjem, što može značiti da ste nervozniji nego inače. Pokušajte da se opustite. Napolju je lepo vreme, pa to iskoristite da šetate i napunite baterije, pa će i san sam doći.

Strelac

Čini vam se da nikada niste bili u boljim odnosima sa partnerom. Izgleda da će harmonija potrajati neko vreme. Za vas je ovo vikend ljubavi i neverovatne sreće

Jarac

Voljena osoba bi mogla da se ovog vikenda naljuti na vas gotovo bez ikakvog razloga. Nemojte reagovati na njene optužbe i sačekajte da oluja prođe.

Vodolija

Imate manjak samopouzdanja, što se oseća i u vašem radu. Slobodno više cenite sebe i imaćete više uspeha i na privatnom i na poslovnom planu u narednom periodu.

Ribe
Iako vam se možda ne dopadaju neki potezi koje pravi vaša voljena osoba, ponekad bi bilo bolje da prećutite. Niko ne voli da bude konstantno kritikovan.