VIKEND HOROSKOP: Svi uživaju u lepom vremenu, ali jedan znak ODUŠEVIĆE sve gde god da se pojavi

Neko mora da isključi razum, a neko da obuzda osećanja... Pročitajte šta su vama zvezde predvidele za ovaj vikend.

horoskop
dnevno.rs/kolaž

OVAN

Novi događaji unose laganu pometnju u vaše okruženje. Svi reaguju, ali niko vam ne pomaže. Nemate dovoljno strpljenja da slušate kritike. Oslonite se na partnera i na njegovu podršku. Provedite vikend sa voljenom osobom.

BIK

Pažljivo analizirajte sve događaje i odluke donesite razumom, a ne osećanjima. Mudro zaobiđite temu koju partner želi da započne, niste u situaciji da raspravljate o ozbiljnim stvarima. Povucite se i čekajte bolji trenutak. Vikend iskoristite za odmor, jer vas čeka naporna nedelja na poslu.

BLIZANCI

Dovoljno ste promišljeni da izbegnete zamke, pa se pripazite ljudi koji žele da vas navedu na svoje. Ne potiskujte osećanja i namere, partner zna kako će vam ugoditi. Dobro se osećate i zbog toga vam preporučujemo da, ovog vikenda, izađete u provod sa sa dragim ljudima.

RAK

Svi problemi se završavaju na dobar način. Osećate se dobro i vikend vam donosi mir i odmor. Posvetite se partneru i odaberite ulogu koja vam odgovara kako biste više uživali u ljubavi.

LAV

Ostavljate dobar utisak na nove poznanike. Inteligentni ste i vrlo pažljivo prikazujete svoju emotivnu stranu ličnosti. Sačuvajte prisebnost i potisnite neraspoloženje, partneru je potrebna vaša podrška. Mogući problemi sa glavoboljom.

DEVICA

Nestrpljivi ste, a vaše nestrpljenje ne donosi pozitivne rezultate niti bilo čiju naklonost. Isključite razum i oslonite se na osećanja kako biste pregurali vikend. Osećate se dobro.

VAGA

Dobro ste raspoloženi. Samopouzdanje koje osećate deluje pozitivno na sve koji se nalaze u vašoj okolini. Isplanirajte romantični vikend za partnera kako biste uživali u intimi. Vodite računa o ishrani.

ŠKORPIJA

Iako imate sve moguće dokaze, istina o problemu koji vas muči još neće izaći na videlo. Strpite se. Imate dobar emotivni predosećaj, osoba sa kojom ste često u kontaktu priznaće vam svoja osećanja. Potreban vam je odmor.

STRELAC

Želite da sve funkcioniše besprekorno, a za to su vam potrebni dobra volja i smirenost, pa pokušajte da obuzdate euforiju. Dobro ste raspoloženi i uspevate da ostvarite sve što drugi ne mogu. Pođite sa partnerom u šetnju, prijaće vam bliskost i svež vazduh.

JARAC

Pažljivo saslušajte šta ko ima da vam kaže jer možete izvući dobru pouku koja će vam pomoći da donesete važnu odluku. Ne možete da odolite pred novim izazovima koje ljubav stavlja pred vas. Šarmirate partnera, iako ste nervozni.

VODOLIJA

Čini se da imate dobro rešenje za sve tekuće probleme, a za to je najzaslužnija vaša okolina koja ima jaku pozitivnu ulogu. Zahvalite se partneru i ulepšajte vikend i sebi i njemu. Osećate se odlično.

RIBE

Dovoljno ste sposobni da vrlo efikasno ostvarite svoje ciljeve. Postajete sumnjičavi jer vam parnter deluje zadovoljno bez povoda, preterujete i preuveličavate. Povedite računa o zdravlju.