VIKEND HOROSKOP: Teški dani za sve, TRI ZNAKA muku muče sa BESPARICOM

Šta nas očekuje ovog prolećnog vikenda?

Pixabay.com

OVAN

Zadovoljni ste svojim izgledom. Osećate poglede iz neposredne okoline, ali ste još uvek nezainteresovani da uđete u bilo kakav oblik veze.

BIK

Dopadate se nekom ko je u nezavidnoj situaciji. Vaša potreba da pomognete, date savet i budete podrška voljenoj osobi biće naglašena ovog vikenda.

BLIZANCI

Neplanirani susret sa prijateljima i razgovor o poslu može doneti osveženje na poslovnom planu. Suviše idealizujete voljenu osobu.

RAK

Dramatičan period na poslovnom planu. Za trenutak ćete pomisliti da ste u većem poslovnom gubitku i da vam nema spasa. Udaljili ste se od partnera.

LAV

Razmišljate o poslu i smišljate strategiju za dugoročne investicije. Nekretnine su vam sad prioritet. Nikako da se rešite situacija ili osoba iz prošlosti.

DEVICA

Usporili ste se i kasnite u svemu. Finansije su u padu i kolikim god prihodima da raspolažete, osećate da uskoro morate da napravite važnu poslovnu promenu.

VAGA

Čak i kad ste na poslu misli su vam kod kuće. Umorili ste se prethodnih dana i sad biste najradije da budete u svom domu.

ŠKORPIJA

Zbunjeni ste i osećate nesigurnost. Niste zadovoljni pozicijom koju imate i prosto zavidite onima koji su samostalni i imaju svoj novac.  Imate potrebu da razgovarate sa voljenom osobom samo što ona sada nema vremena za vas.

STRELAC

Izgubili ste se u moru planova. Opšte nezadovoljstvo materijalnom situacijom remetiće vam poslovni ritam. Budite strpljivi jer će se sve to promeniti.

JARAC

Nemir koji osećate ne da vam mira. Imate osećaj da će se nešto važno dogoditi i da to po vas neće biti prijatna promena. Opustite se i bolje organizujte svakodnevnicu.

VODOLIJA

Trudite se da date najbolje od sebe i u prepodnevnim satima nemate ni minut slobodnog vremena. Nalet entuzijazma jedino remeti osećaj nesklada sa saradnicima

RIBE

Vaše kraće odsustvo sa radnog mesta donelo je nove promene. Spremite se za ozbiljnije prihvatanje obaveza i povedite računa o komunikaciji.