VIKEND HOROSKOP: Uživajte u slobodi i samo pazite – jedan znak ponedeljak će dočekati DEKINTIRAN

Čini se da nas čeka jedan turbulentan vikend. Proverite šta kažu zvezde...

Pixabay.com

OVAN

Planirani događaji ne idu u željenom pravcu, ali vi se dobro snalazite u različitim okolnostima. Umete da nametnete svoje mišljenje i da stvorite bolje uslove. U susretu sa voljenom osobom zaboravite na teme koje vas suviše opterećuju. Emotivna bliskost deluje lekovito.

BIK
Ponekad nemate dovoljno strpljenja da odgovarate na različita pitanja ili da ispunjavate brojne zahteve. Želite da ispoštujete neki zajednički dogovor, ali primećujete da partner ima drugačija interesovanja ili kao da smišlja neke tajne planove. Možda sve samo umišljate. Izađite, za promenu.

BLIZANCI

Završili ste važan posao koji vam je ulio osećaj samopouzdanja. Osećate dodatnu psihološku i materijalnu sigurnost i zbog toga ste zaslužili odmor. Vikend provodite sa voljenom osobom. Slobodno izrazite pozitivnu stranu svoje ličnosti i potrebe koje imate.

RAK 

Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti. Bolje je da se ne zanosite velikim emotivnim željama ili nečijim obećanjima. Budite umereni u svojim očekivanjima. Pratite osećanja i možete ostvariti ono što vam toliko nedostaje.

LAV
Ukoliko se vaši poslovno-finansijski interesi nisu poklopili sa zajedničkim ciljevima, ne budite sujetni. Sačekajte početak nove radne nedelje, a za to vreme malo se odmorite od posla. U suprotnom, nastaviće se period gubljenja novca i pondeljak ćete dočekati potpuno bez para.

DEVICA
Upotrebite svoju praktičnu pamet i iskustvo u onoj meri koliko je potrebno da zaštitite poslovne interese. Stvari koje okupiraju vašu pažnju ne nailaze na znak odobravanja kod bliske osobe. Ne želite da se pomirite sa odbijanjem i uporno zagovarate svoje ideje. Vikend iskoristite da se malo bavite sportom…

VAGA
Nemojte propustiti priliku koja obećava poslovni dobitak ili neki vid korisne reklame. Važno je da se pravilno angažujete u različitim pravcima. Nedostaje vam emotivni podsticaj, ali vi ne želite da se pomirite sa pasivnom ulogom. Slobodno povucite potez iznenađenja zarad sebe, ali i okoline.

ŠKORPIJA
Poslovne primedbe koje vam neko upućuje treba prihvatiti sa određenom rezervom. Osmislite alternativno rešenje – imate dovoljno vremena do ponedeljka. Postoji osoba koja u vama pokreće raznovrsna interesovanja ili romantične želje. Slobodno uživajte u svemu što vam pričinjava novu radost i iskreno zadovoljstvo.

STRELAC
Dobro procenite trenutak za akciju i proverite informacije sa kojima raspolažete, moguće su pogrešne procene. Partner pokušava da vas oraspoloži svojim idejama, ali vi reagujete na suprotan način i tražite drugačiji vid emotivnog podsticaja. Nerazumevanje uzrokuje dodatne probleme. Nema razloga za preteranu zabrinutost.

JARAC 
Stvari koje činite bez nečijeg znanja predstavljaju potencijalni rizik za poslovnu saradnju i vaš status. Neko vam daje do znanja da očekuje vaše razumevanje i veću privrženost, posebno ako se zateknete u intrigantnim situacijama. Jasno vam je da ne možete svima da udovoljite. Usporite svoj ubrzani ritam, opustite se.

VODOLIJA
Potrudite se da zadovoljite različite kriterijume ili interesovanja, sve se lakše rešava u stvaralačkom i vedrom raspoloženju. Potrebno je da se oslobodite od nekih emotivnih kočnica koje imate, posebno ako vas na to inspiriše bliska osoba. Oslonite se na svoja osećanja pri rešavanju dilema.

RIBE
Osećate pojačanu emotivnu uznemirenost ili ličnu nesigurnost. Važno je da pravilno razdvojite zajedničke interese od ličnih ambicija koje imate. Sa voljenom osobom, umete da preuveličavate svoje potrebe i preosetljivo reagujete na različite sitnice.