VIKEND HOROSKOP: Većina će uživati, ali jedan znak treba da PAZI NA TROŠKOVE inače će ostati bez dinara u džepu

Spremite se za vreo vikend pun iznenađenja, ali i nepredviđenih problema.

Picabay.com

Pogledajte šta su vam zvezde predvidele za ovaj vreli vikend.

Ovan

Partner kao da pažljivo analizira vaše ponašanje i ume često da negoduje. Jedan iskren razgovor bi vam puno pomogao.

Bik

Nema potrebe da potiskujete svoja osećanja ili namere pred bliskom osobom. Baš zato što ste bliski, ništa ne sme da se potiskuje.

Blizanci

Delujete zadovoljno i raspoloženo za izlazak ili neki novi susret. Ako ste sami vikend bi mogao da bude zanimljiv period za vas. Samo, pazite na troškove. U suprotnom, rizikujete da ostanete bez dinara u džepu!

Rak

Uživajte u nečijem prisustvu i u emotivnoj pažnji koju dobijate. Sačuvajte ono što imate. Volite i budite voljeni.

Lav

Važno je da učinite ono što zaista osećate i što ce vam doneti izvesno olakšanje. Samci danas treba da se okrenu sebi, da ne misle na ljubav.

Devica

Izbegavajte varijantu ekstremnog ponašanja ili preteranu razmetljivost pred svojim saradnicima. To vam neće doneti ništa dobro. Skromnost je vrlina. Setite se toga ovog vikenda!

Vaga

Podstičite kod sebe veću maštovitost i dobre namere. Sve postaje lakše i može da se ostvari kada imate dobru volju.

Škorpija

Ponekad priželjkujete više nego što je moguće, partner deluje mrzovoljno dok sluša vaše primedbe. Pustite ga malo na miru.

Strelac

Morate imati dovoljno strpljenja za svoju porodicu, kao i za različite probleme sa kojima se suočava voljena osoba. Dakle, ovog vikenda – samo strpljivo!

Jarac

Samopouzdanje koje osećate deluje pozitivno i na vašu okolinu. Umete da se zateknete na pravom mestu, tako će biti i danas. Ako niste u vezi, sada vam sleduje jedan lepši period.

Vodolija

Suviše vas pogađa nečije ponašanje ili nova odluka. Ne dozvolite da išta utiče na vas, pa čak i stvari za koje znate da su tačne. Dobro se osećate.

Ribe

Razmislite o novoj poslovnoj nagodbi. Nema potrebe da podcenjujete nečiju informisanost ili praktične sposobnosti.