VIKEND HOROSKOP: Vrelo leto donosi STRAST U KREVETU pripadnicima ovih znakova!

beograd
dnevno.rs/kolaž

Što se tiče temperature vikend će biti – paklen! Ali, kada govorimo o međuljudskim odnosima, budite sigurni da slobodni dani počinju dobrom energijom. Zvezde kažu da Zodijake očekuje uspeh na svim poljima, naročito na onim koja se rešavaju rečima, razgovorom, dogovorom...

 

OVAN

Okolina ne podržava vaše ambiciozne ideje i zbog toga ćete morati promeniti svoje prvobitne planove.

U ljubavnom životu nema razloga da se ponašate strogo prema sebi ili prema voljenoj osobi. Nedostaje vam topla emotivna faza. Učinite nešto u prilog zajedničkoj sreći.

BIK

Delujete vrlo energično. Potrebno je da imate jasnu intuitivnu percepciju ili “široke vidike” u svakom pogledu.

Ljubavne razmirice prihvatite kao prolaznu fazu, sve se svodi na novi podsticaj koji vodi ka emotivnom zbližavanju. Oslonite se na svoje “skrivene adute” i na zavodnički šarm koji posedujete.

 

BLIZANCI

Obratite pažnju na nove informacije i slobodno koristite svoju intuiciju naročito u situacijama kada vam nedostaje iskustvo oko nekih poslovnih akcija.

U ljubavnom životu vam predstoji niz novih radosti ili serija nekih uzbudljivih momenata. Osećaj bliskosti koji imate sa voljenom osobom vas navodi da se oprobate u novim izazovima.

RAK

 

Potrudite se da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju kroz rad ili stvaralaštvo, kao i da se distancirate od osobe koja vas dodatno opterećuje.

Važno je sagledate različite aspekte partnerovog ponašanja kako biste dobili zadovoljavajuće odgovore. Izbegavajte ishitrene reakcije i sačekajte da se stišaju uzavrele strasti.

 

LAV

Potrudite se da spojite ugodno sa nekim korisnim ili praktičnim rešenjem. Dobro je što oko sebe imate iskusne i dobronamerne osobe.

Obratite pažnju na partnerove primedbe i nemojte odbijati da čujete ono što vam se ne dopada. Možda je sada pravi trenutak da se izvinite ili da korigujete neke propuste koje ste učinili.

DEVICA

 

Nakon faze pregovaranja sa saradnicima na vama je da donesete završnu reč i da sprovedete u delo zaključke koje ste doneli.

Delujete veoma privlačno na svoju okolinu, te u skladu sa svojim emotivnim statusom ili afinitetima učinite sve što je potrebno da uživate u društvu bliske osobe.

 

VAGA

Uz određenu dozu mudrosti i sa dobro osmišljenim potezima, lako možete da ostvarite sve svoje namere.

Stalo vam je da održite romantičnu sliku u odnosu sa bliskom osobom. Vaša emotivna inspiracija prevazilazi i nečija skrivena maštanja.

SKORPIJA 

 

Postoje razne teme i deleme koje vam zaokupljaju pažnju. Potrebno je da pronađete niz zaobilaznih rešenja kako biste u najkraćem roku ispunili sve što ste planirali.

Dešava se da nemate dovoljno razumevanja za propuste koje čini vaš partner ili za nečije izgovore. Ponekad delujete suviše strogo u svojim očekivanjima, važno je da uskladite raznovrsna interesovanja u odnosu sa bliskom osobom.

 

STRELAC

Vešto pronalazite zaobilazna rešenja za različite situacije i ne dozvoljavate da vas neko usporava u sprovođenju planova koje imate.

Nalazite se u promenljivoj fazi, ali nema razloga da preuveličavate svoju ulogu ili emotivne potrebe pred voljenom osobom. Neko će vas prijatno iznenaditi i potrudiće se da osvoji vašu pažnju.

JARAC

 

Upornost vam pomaže u rešavanju raznih komplikacija, ali obratite pažnju na nivo prilagođavanja u situacijama koje imaju uticaj na zajedničke interese. Dogovor sa jednom starijom osobom obećava veći dobitak.

U ljubavnom odnosu prolazite kroz različite faze zbližavanja. Potrudite se da bolje uskladite svoje želje i mogućnosti u odnosu na partnerovo raspoloženje.

 

VODOLIJA

Imate sjajne ideje i dovoljno energije, ali dobro razmislite o svojim prioritetima koje ćete postaviti u narednom periodu.

Osećanja vas navode na plemenite misli i na neke značajne postupke prema partneru. Učinite sve što je u granicama vaših ljubavnih moći da usrećite voljenu osobu.

RIBE

 

Skoro sve što činite ima pozitivan prefiks i nailazi na veliko odobravanje u krugu vaših saradnika.

Potrebno je da pokažete više diskrecije u svom ljubavnom životu ili u odnosu sa voljenom osobom. Bolje je da se ponašate mudrije ili umerenije, nemojte dozvoliti da neko sa strane narušava vaš svet intime.