VIKEND HOROSKOP: Vreme je za LJUBAV, zabavu i OPUŠTANJE!

Nova poznanstva, ljubav na prvi pogled, lud provod i zabava – svašta zvezde "kuvaju" ovog vikenda za naše Zodijake. Proverite šta je "zapisano" za vas.

Ljubav
Pixabay.com

OVAN

Trenutno vam je ljubavni život u blokadi, a i na poslu vam ove nedelje “nije išlo sve od ruke”. Potrudite se da se u narednim danima prepustite samo sebi!

BIK

Kada je ljubav u pitanju, za vas će vikend biti čaroban! Doživećete nešto lepo. Ako ste slobodni, reč je o novom poznanstvu – moguće je da će vas “strefiti” ljubav na prvi pogled. Ukoliko ste u vezi, očekujte iznenađenje.

BLIZANCI

Konačno dobijate vesti o osobi koja vas interesuje i zbog toga je vreme da napravite prvi korak. Ove nedelje ste bili nešto sporiji u obavljanju posla i često ste pravili greške, što za vas nije karakteristično.

RAK

Predstoji vam mnogo više zabave. Vodite računa da ne preterate sa alkoholom kako ne biste “bolovali” ostatak vikenda. Voljena osoba će od vas zatražiti savet, nemojte je kritikovati već se potrudite da joj pomognete.

LAV

Što se tiče ljubavi, može doći do nekih nesporazuma, ali vi ćete biti vrlo dobre volje I spremni na dogovor i razgovor. Moguće su nesuglasice i sa članovima porodice, budite smireni i ne dozvolite da vas nečije mišljenje “izbaci iz takta”.

DEVICA

Otkrićete neke stvari o svom partneru, koje vam neće biti drago da saznate. Ovog vikenda će vam nedostajati pozitivna energija. Nemojte da klonete, pokušajte da budete optimistični. Prijatelji vam spremaju iznenađenje.

VAGA

Veza vam je u čudnoj fazi, možda zbog životnih okolnosti. Dajte partneru malo vremena, ako je potrebno – odvojite se na nekoliko dana. Provedite vikend sa porodicom, opustite se. Slobodnima predstoji lud provod sa prijateljima.

ŠKORPIJA

Virtuelna ljubav, ljubav preko mreže, ljubav na daljinu… To su mogućnosti. Zbog čega sedite kod kuće? Pa, pogledajte kroz prozor – vreme je idealno za nova poznanstva i uživanje u prirodi. Dišite punim plućima, uživajte.

JARAC

Vikend idealan za ljubav! Brojne mogućnosti I pozitivan trend. Partner će vas finansijski podržati, ili ćete uživati blagodeti partnerovog blagostanja. Opterećeni ste dešavanjima na poslu, pokušajte da ne razmišljate o tome.

VODOLIJA

Imaćete sreće, iako sami nećete biti uopšte zaslužni za to. Moguć gubitak novca ili neke druge vrednosti, kao i haos u vođenju budžeta. Prijatelj će vam otkriti tajnu koju je godinama skrivao od vas – nemojte da to pokvari vaš odnos.

RIBE

Konačno se osećaćete zaljubljeno, to je najbitnije. Ovog vikenda ste posebno raspoloženi za lud provod sa prijateljima. Vaša pozitivna energija utiče i na ljude koji vas okružuju. Ipak, smanjite doživljaj.