VIKEND HOROSKOP: Zagrejte atmosferu kod kuće! Tri znaka horoskopa pratiće SVAKA SREĆA

Stigao je vikend. Napolju je hladno i tmurno vreme, ali - zvezda znaju kako da razvedre situaciju!

Pixabay.com

Zvezde nikada ne spavaju. Evo šta su isplanirale za dane vikenda:

OVAN

Pokazaće se da su vaši potezi doveli do novih finansijskih mogućnosti. To će vam podići samopouzdanje, pa ćete raditi predanije i vući smelije poteze. Osećaćete olakšanje i brže ćete se opuštati.

BIK

Verovatno ćete se najbolje osećati u sopstvenoj kući. Ovo je vikend za mala uživanja i hedonizam. Samo ne preterujte sa kolačima i slatkišima.

BLIZANCI

Činiće vam se da je ljubav daleko od vas čak iako ste u paru. Ojačaće vaše čežnje i uspomene. Bavićete se delom starog posla koji nije dovršen. Naći ćete načina da u tome uživate.

RAK

Nije lako priznati ili otkriti greške, ali pošteno je suočiti se sa njima. Razmislite o tome i postupite u skladu sa svojim srcem. Izdržite, nemojte posustati sad.

LAV

Moglo bi doći do besmislenih nadmudrivanja oko dominacije u međuljudskim odnosima. Suzdržite se od toga. Vaša sklonost da se poigravate ljudima nije uvek zdrava. Ljudi su mnogo više od igračke.

DEVICA

Mnogima će izgledati da ih vodi neka nevidljiva ruka ka još većoj sreći. Ili ste zaljubljeni ili se zaljubljujete. Budite ono što jeste.

VAGA

Neki među vama verovatno će pokazati osećanja prema prijatelju što bi moglo zbuniti njihovog partnera.

ŠKORPIJA

Moguće je da ćete ovog vikenda odlučiti o maloj promeni nekih zajedničkih navika kojom ćete osvežiti odnos sa partnerom. Zdravi ste i samo nastavite da brinete o zdravlju.

STRELAC

Oni koji se nalaze u tajnoj ljubavnoj vezi u subotu će biti na ivici da to menjaju. Kako će to učiniti, zavisi od obe strane. Vi srećno zaljubljeni, uživajte u sreći.

JARAC

Oni u dužim vezama istinski će uživati u svakom trenutku zajedničke svakodnevice. Uživajte i opustite se!

VODOLIJA

Većina će uživati u svojoj velikoj sposobnosti da dokuče najsupitlnije vibracije osećanja. Slušajte intuiciju!

RIBE

Morate imati dovoljno mudrosti i razumevanja da pravilno prihvatite i one stvari koje nisu po vašoj volji. Partner insistira na nekim zajedničkim promenama.