VIKEND HOROSKOP: Zvezde donose zabavu, ljubav i odmor, ali pripadnike jednog znaka čeka SAMO SVAĐA I NEMIR

Ljubavni horoskop
Dnevno.rs/Kolaž

Zvezde otkrivaju kome se će ovog vikenda sreća osmehnuti, a kome je bolje da ga prespava.

 

Otkrijte šta vam zvezde predviđaju za dane vikenda.

OVAN

Nema potrebe da se upoređujete sa svojom okolinom ili da ulazite u ozbiljnu raspravu. Važno je da ispoštujete osnovna moralna načela, umesto da se dokazujete pred prijateljima koji imaju različito mišljenje od vas. Dakle, “supstite” loptu i izbegnite svađu.

BIK

Preterujete sa svojim zahtevima pred voljenom osobom, treba znati osetiti “čari” i uživati u “malim stvarima”. Sačuvajte pravu meru vrednosti i ovaj vikend će biti vaša sezona ljubavi.

BLIZANCI

Vaše želje mogu da se ostvare, pod uslovom i da delujete dovoljno inspirativno, zavodljivo i sugestivno na voljenu osobu. Akrivirajte se i samo napred!

RAK

Delujete pomalo nostalgično i suviše razmisljate o nečijem odsustvu. Osećate emotivni žal za nekim prijatnim ili dalekim uspomenama, a život prolazi pored vas! Pokrenite se i ovog vikenda pravac u provod!

LAV

Ovaj vikend za vas će biti vreme velikih nemira. Partner za razliku od vas lakše rešava lične ili zajedničke probleme. Ipak, vi ne želite da se nalazite u nečijoj senci i da prihvatite pasivnu ulogu. Zato su moguće svađe, a kako ćete ih rešiti zavisi samo od vas i vašeg partnera.

DEVICA

Morate unapred poznavati osnovna “ljubavna pravila”, pre nego što prihvatite nečiju igru zavođenja ili novi izazov. Zato, ako večeras izađete i neko vam se dopadne, pokušajte da se bolje upoznate pre nego što napravite naredni korak.

VAGA

Budite umereniji u hrani i piću. Možda ne bi bilo loše da razmislite o dijeti… bar do ponedeljka 😉

ŠKORPIJA

Ono čime se ne možete pohvaliti jeste zdravlje – moguća je nesanica praćena nedostatkom snage. Mnogo ste radili i zato je vreme da se opustite i napunite baterije do ponedeljka. I sledeća nedelja će vam biti naporna zato je potrebno da usporite životni ritam.

STRELAC

Ne treba previše da se opterećujete nečijom pričom ili da brinete o svojim finansijama. Već sledeće nedelje vas čeka novčani dobitak, pa nema razloga da se ovog vikenda malo ne opustite i potrošite koju paru na stvari u kojima uživate.

JARAC

Ljubav: Dobar predosećaj koji imate nagoveštava uzbudljivu zabavu ili novi emotivni susret. Opustite se u nečijem bliskom društvu.

VODOLIJA

Delujete zabrinuto. Ako partner nema dovoljno razumevanja za vaše potrebe, pitanje je kome treba da se obratite za emotivnu podršku. Možda prijateljima, možda nekom drugom?!

RIBE

Ljubav: Ukoliko priželjkujete emotivni uzlet, učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju. Inspirišite svog partnera na uzbudljivu zabavu. Uvek vredi pokušati sa nekom “dobrom idejom”, a vikend je idealan za ovakve eksperimente!