VIKEND HOROSKOP: Zvezde jednom znaku Zodijaka predviđaju DANE LJUBAVI I HARMONIJE

prijateljli
pixabay.com

Vreme je da krenete u još jedan vikend. Evo šta zvezde kažu šta možete da očekujete!

 

Pre nego što se upustite u još jedan vikend saznajte šta zvezde kažu šta vas u njemu čeka!

OVAN

Nova poznanstva i nove simpatije su na pomolu. Uživajte u slobodi i ne opterećujte se nebitnim stvarima.

BIK

Ljubomora vas tera da činite lude stvari, ali vašem partneru ponestaje strpljenja da vam se pravda. Obuzdajte narav inače vas ovog vikenda čeka svađa.

BLIZANCI

Naporan rad i trud se uvek isplate. Neko vas je primetio i ima velike planove za saradnju. Zato je pravi trenutak da ovaj vikend proslavite i dobro se provedete!

RAK

Ne započinjite svađu bez razloga. Partner je tu da vas voli i da vam pruži podršku, a ne da trpi vaše frustracije.

LAV

Očekujete od partnera da vam posveti sve svoje slobodno vreme, ali tako možete samo da ga udaljite od sebe. Svakome je potreban lični prostor. Umesto što gušite partnera bolje negde izađite sa prijateljima. Nema razloga da svaki trenutak dana provodite zajedno!

DEVICA

Niste sigurni u svoje sposobnosti da se izborite sa poslovnim obavezama. Ne odustajte pre nego što pokušate. Vikend iskoristite za “punjenje baterija” i samo hrabro u nove radne pobede!

VAGA

Velika svađa sa partnerom lako može da eskalira u nešto što niste želeli. Razgovorom se sve rešava.

ŠKORPIJA

Pokušavate da privučete nečiju pažnju, ali vam ne polazi za rukom. Možda bi bilo dobro da promenite taktiku. Ima i drugih “riba u moru”.

STRELAC

Konačno nalazite mir za kojim ste uvek tragali. Pored trenutnog partnera se osećate veoma dobro, ljubav koju vam pruža polako vam vraća i samopouzdanje. Čeka vas vikend pun ljubavi i harmonije.

JARAC

Više se krećite. Zima vas je “učaurila” ali lepo vreme ovog vikenda je pravi trenutak da počnete da vežbate. Za početak prošetajte malo!

VODOLIJA

Sve osobe koje upoznajete vam deluju nekako površno. Želite da se iskreno zaljubite u nekoga ko može dodirnuti vašu dušu, a ne samo telo. Strpite se još malo… ljubav je na pomolu!

RIBE

Zadovoljni ste u vezi i uživate u vremenu koje provodite sa partnerom, samo priželjkujete da ga je više. Neradni dani pred nama su savršena prilika da se još zbližite.