VIKEND HOROSKOP: Zvezde najavljuju EKSPLOZIJU STRASTI za ova tri horoskopska znaka

Svi smo spremni za još jedan uzbudljiv vikend, a šta kažu zvezde?

horoskop
dnevno.rs/kolaž

Pre nego što krenemo u novu radnu nedelju vreme je da se malo odmorimo. Pogledajte šta su vam zvezde spremile za dane vikenda:

OVAN

U novoj radnoj nedelji ćete prihvatiti različite mogućnosti poslovne edukacije ili usavršavanja. Do tada – ostavite posao po strani i opustite se za vikend! Emotivna nota koju osećate vas navodi na slobodnije izražavanje. Sve postaje čarobno kada pored sebe imate odgovarajućeg partnera. Provedite vreme zajedno i potrudite se da odete na romantičnu večeru. Mnogo će vam značiti.

BIK

Mnoge situacije na poslovnoj sceni deluju vrlo izazovno, ali istovremeno i poučno. Upotrebite svoju inteligenciju kako biste ostvarili najbolje rezultate. Ne želite da vas neko sputava u izražavanju osećanja, ali svima je potreban emotivni kompas. Uskladite svoje želje i potrebe sa voljenom osobom. Zbog blagih nesporazuma sa partnerom, vikend provodite sa prijateljima, a možda je (trenutno) to najbolji izbor za vas.

BLIZANCI

Imate pozitivan stav i optimističku viziju u pogledu rešavanja poslovnih dilema. Važno je da ostanete u pozitivnom okruženju. Emotivne slutnje mogu da vas navedu na pogrešan zaključak. Bolje je da postavite direktna pitanja svom partneru, nego da pretpostavljate (ne)moguće odgovore. Previše razmišljate – opustite se malo!

RAK
Pokušavate da prilagodite svoju okolinu i njihove zahteve u pravcu koji vama najviše odgovora. Sve je moguće, pod uslovom da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu. Novi emotivni izazovi mogu lako da vas poremete. Previše zanosa i premalo razuma ponekad donose novi problem.

LAV

Ne volite da vam neko postavlja različite uslove i da utiče na vaš poslovni ritam. Razmislite, ponekad ustupak donosi više koristi nego što se pretpostavlja. Nema razloga da ulazite u nove konfliktne situacije. Ovih dana osećate novi emotivni nemir, ali ne želite da se poveravate pred osobom koja vas analizira. Vi ste dovoljno hrabri da prihvatite novi izazov koji vas očekuje već u nedelju.

DEVICA

Postoje različite zamerke koje upućujete svojoj okolini, ali kritika ne donosi pozitivan odjek. Bolje je da sa reči pređete na dela. Ovog vikenda, neko vas dovodi u neprijatnu situaciju i osećate emotivnu dilemu i pokušavate da sagledate najbolje rešenje. Želite da ugodite osobi do koje vam je stalo.

VAGA

Primećujete da se događaji na poslovnoj sceni odvijaju pod neobičnim okolnostima. Sačuvajte prisebnost duha i pokušajte da se uklopite u nove uslove poslovanja. Izvor pozitivne energije i dobrog raspoloženja dobijete u svojoj porodici i u odnosu sa bliskom osobom. Uživajte uz drage osobe.

ŠKORPIJA

Ukoliko želite da zaštitite svoje poslovne interese prihvatite nečiju asistenciju već od ponedeljka. Važno je da znate da postoje događaji koji zahtevaju udruživanje ili timski rad. Kao i do sad, oslanjate se na partnere jer vam je lakše da određenu odluku ili odgovornost prepustite njemu, ali često se nalazite u situaciji da nemate mnogo izbora.

STRELAC

Prinuđeni ste da se pomirite sa određenim uslovima ili događajima koji nisu po vašoj volji. Ali, mudrost je prepoznati povoljan trenutak za uspešnu akciju. Ukoliko zanemarite nečije potrebe, osetićete kontra efekat. Sve što se dešava ima svoju uzročno-posledičnu vezu. Dobro razmislite.

JARAC

Velika upornost u kombinaciji sa pozitivnom energijom deluje kao uspešna formula u odnosu sa prijateljima. Imate jasne stavove i delujete neumoljivo. Određene okolnosti nateraće vas da promenite svoje mišljenje, ali ne treba da žurite sa ishitrenim odlukama. Pažljivije analizirajte svog partnera.

VODOLIJA

Učinite sve što je potrebno da iskombinujete različite ciljeve i lično zadovoljstvo. Prava mera vrednosti i uspešne formule donose novi uspeh. Partner očekuje vašu emotivnu privrženost. Ponekad je dovoljno da se sporazumevate pogledima i toplim osmehom. Nema razloga da postavljate suvišna pitanja.

RIBE

Imate utisak da je partner zaokupljen nekim događajima o kojima niste dovoljno obavešteni i to dodatno utiče na vašu emotivnu uznemirenost. Budite toleranti i pokušajte da kontrolišete vaše ishitrene reakcije.