VIKEND HOROSKOP: Zvezde savetuju kako da provedete SLOBODNE DANE

Alkohol
Pixabay.com

Vikend konačno!

 

Zvezde vam savetuju kako da provedete vikend pred nama!

Ovan

Osećate pojačani emotivni zanos u nečijoj blizini i prija vam nova uloga. Ponekad i one “čudesne želje” mogu da ostvare, važno je da stvari nazovete “pravim imenom”. Uradite to i ovaj vikend biće vam ispunjen strašću i ljubavlju!

Bik

Pokažite velikodušnost pred voljenom osobom. Izbegavajte rivalski odnos ili “ljubavne žaoke” koje Vas nepotrebno razdvajaju. Čak i kada mislite drugačije to ne treba da vodi ka suprotstavljanju.

Blizanci

Ukoliko se previše uživljavate u ulogu “dežurnog kritičara”, potrebno je da se suočite i sa nekim negativnim reakcijama koje stižu od vaših saradnika. Ne možete uvek da utičete na nečije mišljenje ili ponašanje, zato ovog vikenda “napunite baterije” i spremite se da od ponedeljka otvoreno razgovarate sa saradnicima.

Rak

Pažljivije analizirajte nove poruke koje dobijate od voljene osobe. Nemojte ignorisati nečije reči ili emotivno upozorenje, samo zato što vam se ne dopada ono što čujete.

Lav

Dobro se osećate. Ako je i bilo nekih zadravstvenih problema, oni su prošli i ovaj vikend je pravo vreme da se vratite u formu. Dakle, pravac kafana i uživajte!

Devica

Nema razloga da prikrivate svoje neraspoloženje pred osobom koja vas dobro poznaje, potrebna vam je nečija iskrena podrška. Potiskivanjem osećanja samo podstičete još veću napetost. Opustite se. Problemi će se rešiti.

Vaga

Mimo svoje volje upetljali ste se u različite poslovne situacije, a sada tražite dobar izlaz ili neko praktično rešenje. Sačuvajte prisebnost duha, svaki problem ima potencijalno dobro rešenje pod uslovom da prihvatite nečiji savet i pozitivan uticaj.

Škorpija

Potrebna Vam je nečija iskrena podrška ili osoba sa kojom možete da izgradite osećaj poverenja i emotivne bliskosti. Pažljivije birajte društvo za intimno poveravanje. Ovaj vikend je pravo vreme za iskren razgovor.

Strelac

Potrudite se da delujete dovoljno zanosno ili “neodoljivo” u društvu bliske osobe. Navedite partnera na svoj “ljubavni izbor”. Zaista, uvek postoji način da ostvarite ono što želite.

Jarac

Usporite tempo! Provedite vikend kod kuće uz dobru knjigu ili film i “napunite baterije” jer vas čeka naporna nedelja.

Vodolija

Potrebno je da delujete opuštenije pred bliskom osobom zarad boljeg razumevanja. Prepustite svom partneru da ima zapaženiju ulogu u bliskom kontaktu.

Ribe

Povremeno kao da gubite razum ili strpljenje pred jednom bliskom osobom, koja čini niz stvari koje vam se ne dopadaju. Delujete suviše napeto u nečijoj blizini, a neophodno vam je opuštanje i odmor.