VIKEND HOROSKOP: Zvezde vam spremaju dosta uzbuđenja, a jednom znaku biće naročito LUDO U KREVETU

ljubav
pixabay.com

Pre nego što se otisnete put još jednog vikenda proverite šta su vam zvezde predvidele za naredna dva neradna dana.

 

Vikend konačno! A, evo šta zvezde kažu, kakav će biti!

OVAN 

Moguća zbivanja daleko od tuđih očiju. Posvetite se dubokim emocijama i podelite ih s voljenom osobom. Drugi za to ne moraju da znaju. Samo “odigrajte” ovako i biće ovo divan vikend!

BIK 

Ako ste u vezi neće se dogoditi nikakav eksces, ali određeno nezadovoljstvo uvući će se u krevet poput zmije. Moguće su svađe.

BLIZANCI 

Karijera: Finansijska situacija je ćudljiva je poput vas. Činiće vam se kako u jednom trenutku stojite odlično, a već u drugom bićete praznih džepova. Prištedite i ostanite kod kuće!

RAK 

Iako se osećate pritisnuti zahtevima drugih, koji se samo pojačavaju, kao i odgovornošću koju imate, nemojte dozvoliti da vas to uznemirava. Uvek možete da sve otkačite i slobodne dane provedete uz neku dobru knjigu ili film.

LAV 

Nemojte svoje strahove i nervozu rešavati besomučnom kupovinom. Iako je finansijska situacija povoljna to ne znači da sad možete potrošiti sve. Moraćete da sačekate do sledećeg priliva novca, pa ne bi bilo loše da prištedite.

DEVICA

Imaćete malo prilika za druženje sa dragim osobama. Zato iskoristite svaki trenutak koji možete kako biste bili s voljenom osobom ili prijateljima. Odvojite ovaj vikend za zabavu i provešćete se nezaboravno!

VAGA

Bićete puni nervoze koje ćete se teško rešiti. Držite se čvrsto. Iako sve izgleda grozno, kroz vrlo kratko vreme imaćete čemu da se radujete. Do tada, strpite se!

ŠKORPIJA

Nemojte nikome obećavati nešto što ne možete sto posto da obavite. I dalje je mnogo bolje nekome reći ne, nego obećati i kasnije ne uraditi isto.

STRELAC

Čini vam se kako će vas određena osoba u potpunosti zaludeti i oteti vam dah u ovo vrlo neobično vreme. Ipak, nemojte se zavaravati bajkama. Potrudite se da ostanete na čvrstim nogama!

JARAC

Stalni partner doneće vam zanimljive dane i večeri. Imaćete mnogo tema za razgovor i uživaćete u vremenu koje provedete zajedno. Čeka vas vikend pun ljubavi i strasti, a ne treba podceniti ni trenutke koje ćete provesti u krevetu zajedno. Biće ludo!

VODOLIJA

Trebalo bi da se malo povučete iz svog prebogatog društvenog života i posvetite partneru i privatnom ljubavnom životu. U suprotnom, čeka vas svađa i teške životne odluke.

RIBE

Toliko toga vam se događa na poslovnom planu da privatni jednostavno ne može doći do izražaja. Ipak, da biste se mirne duše mogli posvetiti poslovima, moraćete srediti odnose koje imate s voljenima osobama. Ovaj vikend je pravo vreme za to!loading...