Viki Miljković pobedila na Pink Music festivalu, Milanu Stankoviću nagrada publike

Nagradu publike, odnosno, najviše glasova publike, kao i Jutjub nagradu dobio je Milan Stanković za pesmu 'Luda ženo'. Nagradu izvođača dobila je Marina Visković za pesmu 'Paralizuj me' dok je nagradu sponzora dobilo čar troje izvođača: Adil, Dženan Lončarević i Leksington bend

Prvi Pink Music festival je završen. Pobednica je Viki Miljković sa pesmom „Flaster na usta”.

Ona je dobila nagradu stručnog žirija koji se sastojao od predstavnika medija i estradnih menadžera.

Nagradu publike, odnosno, najviše glasova publike, kao i Jutjub nagradu dobio je Milan Stanković za pesmu „Luda ženo”.

Nagradu izvođača dobila je Marina Visković za pesmu „Paralizuj me”, dok je nagradu sponzora dobilo čar troje izvođača: Adil, Dženan Lončarević i Leksington bend.

U velikom filmskom studiju u Šimanovcima održano je polufinalno veče prvog Pink mjuzik festivala. Publici se predstavilo 26 izvođača s novim pesmama, a gledaoci su SMS glasovima izabrali 16 finalista.

Finale su izborili: Ledeni kvas bend sa numerom s numerom „Kvas, kvas bejbi”, Anabela i „Muzej promašenih ljubavi”, Milan Stanković „Luda ženo”, Goga Sekulić „Rekord sam oborila”, Tropiko bend „Pusti ritam”, Maja Berović „Alkohol”, Viki Miljković „Flaster na usta”, Željko Samardžić „Duša”, Adil „Prosijak i kralj”, Željko Šašić „Doviđenja”, Marina Visković „Paralizuj me”, Dženan Lončarević „Ovo je moj grad”, In Vivo „Marina”, Leksington bend sa numerom „Godinama”, Dado Polumenta „Revolucija” i Šako Polumenta „Otisak prsta”.

U polufinalu je vladala trema među takmičarima, pa su neki od njih posegnuli za čašicom.

U finalu koje se održalo večeras, oni su ponovo izveli svoje numere, a dok su se borili za pobedu u revijalnom delu, nastupile su regionalne zvezde poput Cece Ražnatović, Dragane Mirković, Jelene Rozga i Željka Joksimovića, kojima su uručene specijalne nagrade festivala.