VIKLER SE ZALJUBIŠKA: Ovo je devojka koje je osvojila srce našeg repera (FOTO)

Poznati muzičar Đorđe Miljenović, poznatiji kao Skajl Vikler, ima dosta razloga za sreću. Naime, pored uspeha koje ostvaruje sa grupom "Monks", uplovio je u ljubavnu romansu sa Nastasijom Bodirogom.

printscreen

Reč je o mlađoj i uspešnoj devojci koja je završila fakultet za srpski jezik i književnost.

Muzičar neretko govori o svom privatnom životu, pa se svojih pravila drži i ovog puta, te se ovim povodom još uvek nije oglasio.

Međutim, slike govore više od reči. Miljenovićeva devojka redovno na svoj Instagram profil objavljuje zajedničke fotografije na kojima su srećni, nasmejani i zaljubljeni.

Miljenović iza sebe ima dva braka, prvi sa Minom Berček, naslednicom legendarnog umetnika Aleksandra Berčeka, a drugi sa glumicom Anđelom Stamenković, sa kojom je dobio ćerku Strelu.

Prvo je oženio glumicu Anđelu Stamenković sa kojom ima ćerku Stelu. U drugom braku bio je sa Minom Berček, ćerkom glumca Aleksandra Berčeka. Taj brak je izazvao veliku pažnju, a trajao je svega nekoliko meseci. Pričalo se da njen otac, glumac Aleksandar Berček, taj brak nije podržavao. Te priče dodatno su podgrejane činjenicom da roditelji nisu bili na venčanju.