NA ZAPADU NEŠTO NOVO: Prvi put prikazan Viktorijin anđeo BEZ FOTOŠOPA I SA SVIM MANAMA (FOTO)

Džasmin Tuks
Instagram/jastookes

Viktorijas sikret ponovo šokira ceo svet promotivnim fotografijama.

 

Modna kuća „Viktorijas Sikret“, navikli smo, često preterano koristi programe za obradu fotografija, pa se nimalo ne čudimo kada na Internetu osvanu fotografije modela čiji se udovi nalaze pod neobičnim uglovima ili im, pak, neki delovi tela nedostaju. Ovaj gigant u oblasti dizajna donjeg veša više puta je bio u centru pažnje javnosti zbog sličnih grešaka.

Viktorijini Anđeli godinama promovišu skoro pa nemoguće standarde lepote i bude nesigurnost u ženama širom sveta, ali izgleda da se nešto promenilo u dalekoj Kaliforniji.

Prethodne nedelje promovisan je Viktorijin „Fantazi bra“ koji košta čak tri miliona dolara i optočen je sa čak 9.000 dragih kamenčića – a za njegovo stvaranje bilo je potrebno više od 700 sati, prenosi britanski Metro.

Ovi prvoklasni grudnjaci kreiraju se poslednjih devet godina, ali ga sada prvi put javnosti predstavlja jedna crna manekenka. Da to ne bude jedina prvina pobrinuo se Viktorija Sikret koji je na fantastičnom telu Džasmin Tuks ostavio strije na zadnjici.

Korak u pravom smeru, tvrde stručnjaci, iako kompanija još nije objavila zvanično saopštenje, ali pretpostavlja se da modni gigant kreće stopama ostalih brendova. Podsetimo se, godine 2014. modna kuća Amerikan Igl prestala je da koristi Fotošop i prodaja im je skočila za 20 procenata.

Pogledajte tu čuvenu Džasmininu fotografiju za Viktorijas sikret:loading...