Viktoriji Bekam ne cvetaju ruže: Internet se ruga kreaciji vrednoj 200.000 dinara (VIDEO)

Viktorija Bekam našla se na meti kritika zbog haljine iz nove kolekcije svog brenda.

Viktorija Bekam za kratko vreme je prošla put od pevačice nekada popularne grupe Spice girls, do modne ikone, dizajnerke i vlasnice svog modnog brenda.

I dok ona obično dobija pohvale za svoje stajlinge gde god se pojavi, ovog puta našla se na meti kritika zbog haljine iz njene kolekcije za proleće/leto 2022.

Reč je o dugoj beloj haljini, krajnje jednostavnog kroja, koja sa prednje strane ima našiveni deo od saten svile u boji breskve, ukrašen čipkastim detaljima.

Ova haljina se na zvaničnom sajtu Viktorijinog brenda prodaje po ceni od 201.200 dinara, ali mnogi komentarišu da izgleda kao da je po skupocenoj haljini prosut pasulj ili neka supa. Ima i onih koji kažu da izgleda kao da se neko zalio kafom, ali sigurni smo da ipak ima onih koji bi dali 200.000 dinara samo zato što je u pitanju model Viktorije Bekam.

Inače, modnom brendu Viktorije Bekam ne ide baš sjajno – prošle godine je objavljeno da je njen brend od 2008. godine, kada je osnova, izgubio više od 54 miliona evra. Jasno, čak ni toliki gubici ne ugrožavaju legendarnu Poš, jer se procenjuje da je bogatstvo nje i supruga Dejvida Bekama na oko 450 miliona evra.