Vil Smit proslavio 50. ROĐENDAN LUDAČKI UZBUDLJIVO! “Ništa nije strašnije od ovog užasa!” (VIDEO)

Američki glumac Vil Smit proslavio je svoj 50. rodjenda uspešnim bandži skokom iz helikoptera kod Velikog kanjona Kolorada u SAD.

Printscreen

Kamere koje su snimile akrobaciju za lajvstrim preko Jutjuba pokazale su glumca kako na bandži kanapima visi iznad kanjona u severoistočnoj Arizoni.

– Ovo je među najlepšim stvarima koje sam ikad video u životu – rekao je Smit dok se njihao iznad ponora.

On je opisao to iskustvo kao prelaz od “čistog užasa do apsolutne sreće”.

Kako navodi AP ceo događaj je izgledao ka doterana epizoda rijaliti televizije. Timovi snimatelja prikazali su Smita, njegovu suprugu Džejdu Pinket Smit i njegovo troje dece kako ih na platformi dočekuju desetine rođaka i prijatelja.

Njegov kolega glumac Alfonso Ribeiro bio je kao domaćin i intervjuisao Smita pre i posle skoka.

Smitov poduhvat nazvan je skokom “u srce Grend kenjona” ali je zapravo izveden izvan nacionalnog parka Velikog kanjona na rezervatu indijanskog plemena Navaho nejšn koji na istočnom obodu nacionalnog parka. Navaho vrač ga je blagoslovio i zahvalio mu što je došao na rezervat.

Smit je rekao da je uradio bandži skok kao odgovor na izazov kanala Jutjub “Yes theory”. Taj kanal snima ljude koji rade stvari koje su im neprijatne ili teške. Međutim, akcija je takođe bila za sakupljanje sredstava za dobrotvorne svrhe preko onlaj lutrije za šansu da se gleda skok lično. Sakupljen novac ide za obrazovanje dece u siromašnim zemljama.loading...