VIŠE OD PRIJATELJSTVA: Sedam jasnih znakova da mu nedostaje bivša devojka

Biti zaljubljen u nekoga ko svoju prošlost nije ostavio iza sebe definitivno je jedna od težih stvari u ozbiljnoj vezi. Nekada ljudi u novu vezu uđu pre nego što "zaleče slomljeno srce" te sebi dodatno zakomplikuju ljubavni život. Postoje znakovi koji će otkriti da vašem partneru nedostaje bivša devojka.

pixabay.com

Fotografije i pokloni

Ako vaš partner još uvek ima fotografije bivše devojke na smartfonu, a poklone koje je dobio od nje smatra vrednim, to će verovatno kod vas proizvesti sumnju. U tom slučaju trebate obaviti iskren razgovor o tome i razasniti situaciju.

Poređenja

Spominjanja imena bivše devojke i prisećanja prošlosti, poređenja vaših navika, ličnosti, smisla za modu i drugih stvari s onim što je predstavljala ta devojka je razlog za brigu. To se može dogoditi povremeno tokom određenih razgovora, ali ako pređe u rutinu, to se može smatrati alarmom na koji trebate obratiti pažnju.

Izlasci na ista mesta

Ukoliko vaš partner preferira da vas vodi na mesta na koja je ranije odlazio s bivšom devojkom, to pokazuje da pokušava slediti staru šemu i oživeti stara sećanja.

Prijateljstvo sa bivšom devojkom

Sasvim je normalno ostati u dobrim odnosima sa bivšom devojkom kada muškarac u potpunosti iza sebe ostavi prošlost te više nema osećanja prema njoj. No, ako on traži načine da ostane u kontaktu s njim, to može biti pokazatelj da ipak želi nešto više od samog prijateljstva.

Porodica bivše devojke

Nema ništa loše biti pristojan prema članovima bivše partnerke, ali posle raskida nije normalno ostati deo porodičnih okupljanja. To pokazuje da je vaš partner još uvek vezan za njenu porodicu ili da pokušava biti aktivno umešan u njihov život zbog nekog razloga.

Društvene mreže i krug prijatelja

Ako vidite da vaš partner prečesto i nepotrebno komentariše postove bivše devojke na društvenim mrežama, trudi se da ostane u kontaktu sa zajedničkim prijateljima ili pokušava da sazna šta se događa u njenom ljubavnom životu, onda vam je sve jasno.

Neiskren razgovor

Kada dođe trenutak da odlučite razgovarati o onom što vas zabrinjava, vaš partner može pokušati da promeni temu kako bi vas “ućutkao”. U tom slučaju je jasno da nije spreman na otvoren razgovor o bivšoj devojci te da nešto krije, a to je ogromna prepreka uspešnoj vezi.