VIŠE SE NE KRIJU: Evo ko je izabranik lepe Uraganke za kojim je totalno odlepila (FOTO)

Mnogi su se pitali ko je dečko Ivane Nikolić, a iako su neko vreme skrivali romansu, pevačica sada nema problema da je vide sa izabranikom.

printscreen

Ivana Nikolić po mišljenju mnogih najzgodnija je i najlepša Uraganka, pogotovo sada kada je prešla u tabor crvenokosih.

Međutim, uprkos atraktivnosti lepu pevačicu do sada nije bilo moguće videti u muškom društvu, odnosno, do sada se samo nagađalo ko je njen izabranik.

Do nedavno se mislilo da je u pitanju košarkaš Crvene zvezde, Majk Cirbes, a priče su krenule nakon što se pojavila na utakmici u Pioniru gde ga je iz prvog reda bodrila. Međutim, po pisanju Nove, Ivana već neko vreme uživa u vezi sa uglednim hirurgom i predsednikom Narodne stranke u opštini Vračar Andrejem Bajecom.

Da su stvari postale ozbiljne svedoči i to što svoju vezu ne kriju, te su odnedavno počeli i zajedno da se pojavljuju u javnosti.

Oni nisu želeli da se eksponiraju u javnosti bez obzira na to što su odlepili jedno za drugim. Iako je bilo potrebno samo nekoliko dana zabavljanja da shvate da su oboje odlepili od zaljubljenosti, vezu su krili iz više razloga. Ivana je konstantno prisutna u medijima i nije želela da trpi brojne torture koje je ne bi zaobišle, a s druge strane Andrej je stručnjak u medicini, bavi se ozbiljnim poslom i nije deo estradnih priča. Za njihov odnos znali su samo najbliži ljudi“, kaže izvor za “Novu” i otkriva zbog čega su odlučili da se više ne kriju.

Oni ne govore javno da su zajedno, ali odlučili su da njihov odnos više ne trpi, pa su počeli da izlaze na javna mesta. Nedavno su viđeni u jednom klubu, iako su vodili računa i nisu razmenjivali bliskost i strasti pred drugim ljudima, da bi nedugo posle toga sedeli u kafiću, odlazili u salone…. Kada su mediji objavili informaciju o njihovoj vezi, doneli su odluku da nema čega da se plaše i da ništa više ne može poljuljati njihov odnos”, kaže naš izvor.

Ivani je veoma bitna podrška koju ima od Andreja, a pre svega poverenje.

Ne bi svaki muškarac trpeo Ivanin posao, često odsustvo od kuće i grada zbog nastupa, a pogotovo što je 24 sata pod lupom javnosti. Kada je shvatio da je ona prava devojka za njega i da mu je maksimalno verna, nema potrebe da joj pravi ljubomorne scene i ostale stvari koje bi ih udaljile“, rekao je izvor.

Podsetimo, Andrej je javnosti poznat kao ugledni hirurg, sin nekadašnjeg načelnika Kliničkog centra, ali i po političkim aganžmanima. Jedno vreme se spekulisalo i da je u vezi sa Editom Aradinović, iako te tvrdnje nikad nisu bile potvrđene, niti su ikada uslikani zajedno.

Sa druge strane, Ivana nikad nije bila poznata po skandalima, a kako u poslednje vreme lepa Uraganka dobija komplimente da nikad bolje nije izgledala, mnogi to pripisuju novoj ljubavi.