Visoke potpetice donose samopouzdanje: Obožava žensku odeću i tvrdi da je pravi muškarac (FOTO)

On zna ko je i šta želi i pre 6 godina je odlučio to da pokaže svetu.

Foto:screenshot/instagram.com/markbryan911

Velika hrabrost je potrebna da pokažeš svetu ko si zapravo. Zbog toga je Mark Brajan hrabar čovek.

Mark Brajan (63) iz Nemačke, svaki dan dolazi na posao u suknji i visokim potpeticama. On želi da bude to što jeste i da ljude nauče kako da odbace stereotipe koje imaju o drugima – On je samo muškarac koji voli da oblači suknje i da nosi visoke potpetice!

View this post on Instagram

A post shared by Mark Bryan (@markbryan911)

Suknja i štikle više su do modnih atributa za ovog čoveka.

Mark Brajan je inženjer robotike i otac troje dece. Nedavno je otvorio Instagram profil na kojem ga je zapratilo oko 200,000 ljudi. Na pomenutom profilu, Mark je sve samo ne običan muškarac.

View this post on Instagram

A post shared by Mark Bryan (@markbryan911)

Pre šest godina je počeo da menja svoj stil oblačenja. Naime, poslednjih godina on svaki dan oblači košulje i majice koje kombinuje sa midi suknjom A kroja i visokim potpeticama.

Mark smatra da ga upravo ta odeća čini snažnijim i samopouzdanijim. Više voli da oblači suknje, nego haljine, jer mu to omogućava da kombinuje muževniji izgled od struka na gore.

On smatra da ne može da izrazi svoju ličnost noseći samo pantalone, dok mu suknja pruža veliki izbor oblika i boja.

Deca i supruga ga podržavaju

Kada je počeo da se oblači na ovaj način, seo je sa decom i objasnio im kako tata nije gej, nego samo da voli ovaj način oblačenja.

View this post on Instagram

A post shared by Mark Bryan (@markbryan911)

Sada njegova kćerka sanja o tome da obuću pozajmljuje od oca. Njegova supruga ga podržava u ovom načinu oblačenja i često mu i sama bira stil. Njegova inspiracija za oblačenje je bila Megan Markl.

Što se tiče okoline, Mark priznaje da mu nije lako s obzirom da ga ljudi često pitaju da li je gej, samo zato što nosi suknje.