Vodič za kupovinu laka za nokte: Najbolji kvalitet za najnižu cenu

Dnevno.rs je za sve svoje čitateljke izabrao najkvalitetnje lakove za nokte po najnižim cenama i u trendi bojama. Uz ovaj vodič više nikada vam se neće desiti da kupite preskup lak za nokte, koji će se skinuti za pola dana. Uživajte birajući!

Nokti su odavno postali ukras na koji obraćamo pažnju i posvećujemo vreme, da bi bili lepi i uredni. Mnogim ženama je lakiranje noktiju i vid relaksacije. Svakako, većina žena pažljivo bira svoj lak za nokte, trudeći se da pronađe najbolji po najnižoj ceni. Ovaj vodič će vam pomoći u tome!

Trendove diktiraju svetske modne piste, izdvojili smo za vas šta su nam pripremili za ovu sezonu, i koji su najpristupačniji lakovi najboljeg kvaliteta!

Trendi boje i ukrasi na noktima

Mat lakovi i matirani lakovi su veoma u trendu. Bilo da kupite mat lak za nokte ili top coat koji matira lak, taj manikir je i dalje izuzetno atraktivan. Ukoliko se odlučite za lakiranje na ovaj način, pravi izbor laka je „Golden Rouz” sa debljom četkicom. Lako se nanosi, brzo suši, a pritom je i veoma postojan.

Tirkizni i pastelni lakovi za nokte sa jednostavnim šarama u drugoj boji, ili svetlucavim lakom na dnu ili vrhu nokta.

Ombre od glitter laka – na gornji i središnji deo nokatne ploče naneti svetliji gliter lak ili gliter, a na french liniju tamniji. Ne treba ih potpuno sjediniti, tamnija linija ipak treba dobro da se vidi.

Ombre u pastelnim tonovima – uglavnom roze tonovi ili boje zalaska sunca. Možete se odlučiti za naš brend „Aura” koji ima široku paletu boja, a cena mu je veoma pristupačna.

Ravne linije po noktima – horizontalne i vertikalne. Bilo koje boje, na podlozi u boji koju izaberete.

Dugački nokti lakirani u nude nijansu i jedan nokat prekriven cirkonima ili gliter lakom.

Možete se odlučiti i za cvetni motiv na vašim noktima, idealan je za predstojeće letnje dane.

Lakovi koji su idalni za ovaj način lakiranja su lakovi brenda „Don Žuan”, postoje u svim nijansama, oaberite onu koja vam se najviše dopada!

Cene lakova:

„Golden Rouz”– 130, 00 dinara

„Aura” – 230, 00 dinara

„Don Žuan” – 190 dinara

U zavisnosti od maloprodajnog objekta, cene mogu da variraju od 10 do 50 dinara.