VODIČ ZA KUPOVINU POKLONA ZA 8. MART: Šta darivati majci, šta drugarici, a šta NIKAKO NE POKLANJATI DEVOJCI

Kada pomislite na mart, prva asocijacija je 'Dan žena' - vreme kada svoje mame, bake, sestre i devojke obasipate poklonima. Iako bi trebalo da prema njima budete pažljivi i preostalih 364 dana, ovaj 8. mart shvatićemo kao tradiciju, pa je red i da je ispoštujemo.

Pixabay.com

Žene ponekad umeju da budu kompikovane i previše zahtevne. Ponekad ih je teško razumeti, ali ipak su one vaše mezimice, zar ne?

Zbog toga smo odlučili da za vas napravimo listu poklona kojima biste mogli da iznenadite svoju dragu osobu. Sve što bi trebalo da uradite je da budete kreativni i da naučite da ih slušate.

Muškarci sa kojima smo pričali odlučili su se da svoju damu iznenade nekim parfemom koji voli, neobičnim nakitom ili dobrom knjigom njenog omiljenog pisca.

Međutim, ovaj praznik ne podrazumeva samo uzaludno trošenje novca na sitnice koje ona već poseduje.

POKLON ZA MAJKU

pixabay.com

Ukoliko birate poklon za majku, birajte pažljivo i posvetite posebnu pažnju. Sačekajte je sa posla sa nekim prelepim cvetom – ružom ili orhidejom. Njoj će to biti i više nego dovoljno. 

SAVET: Nemojte kupovati posuđe ili bespotrebne vaze kojih ima na pretek.

POKLON ZA SUPRUGU ILI DEVOJKU

Ljubav
Pixabay.com

Ako je u pitanju supruga ili devojka, odlučite se za neki intimniji poklon – donji veš ili vašu zajedničku fotografiju, na koju je već zaboravila, ubacite u neki prelepi ram i verujte, oduševiće se.

Takođe, nećete pogrešiti ni sa romantičnom večerom ili vremenom provedenom u nekom SPA centru, naročito ako dugo nsite bili sami. 

SAVET: Nemojte joj kupovati samo cvet jer sve žene vole da budu jedinstvene, a danas je skoro svaka već dobila ružu, zar ne?

POKLON ZA DRUGARICU

prijatelji
Pixabay.com

Za drugaricu je uvek lakše odlučiti. Njena interesovanja uglavnom znate, a nemate obavezu da budete previše romantični. Iznenadite je nekom knjigom ili joj kupite neku sitnicu u skladu sa njenim interesovanjima i hobijem. 

SAVET: Njoj nikako ne kupujte donji veš, jer nikada ne znate kako će ona to shvatiti.

POKLON ZA KOLEGINICE

posao
Pixabay

Koleginice su, ipak, najzahvalnije za ”saradnju”. Njih će obradovati i samo jedan, najobičniji cvet, a ukoliko se potrudite da osmislite nešto originalnije to je samo još jedan ”plus”. 

SAVET: Ukoliko vam se koleginica dopada idite ”korak dalje” i budite maštoviti, ali ako to nije slučaj, ne prenagljujte jer ćete izazvati smao suprotan efekat. Budite pametni.

POKLON ZA BAKE

baka
Pixabay.com

Poslednje, ali ne i manje važne su bake, kojima je, verujte nam, najvažnija i dovoljna smao vaša pažnja. 

Za njih vam savet nije potreban, poljubite ih i recite im dve najlepše reči na svetu!