VODITE JE KROZ SEKSUALNU FANTAZIJU: Saveti koji će vam pomoći da ONA “ODLEPI” ZA VAMA čak i preko sms poruka!

Probudite u njoj nestrpljenje i žudnju…

telefon
Pixabay.com

PRAVI TAJMING

“Prije svega, nemojte da joj šaljete seksi poruke ako pre toga niste izašli nekoliko puta”, kaže ekspert za dejt Laurel House. U osnovi se držite sledećeg pravila: ako niste ušli u sferu seksi zadirkivanja u realnom životu, onda još nije pravi trenutak da se upuštate u seksting.

To ne znači da ne možete da joj šaljete seksi poruke ako niste imali seks, ali je takođe veoma bitno da ispitate polje pre nego što joj pošaljete prvi seksi SMS i da shvatite da li je tip osobe koja će uživati i neće pogrešno shvatiti ovaj vid dopisivanja.

Jednom kada budete imali zeleno svjetlo, veoma je bitno da joj šaljete seksi poruku dok je ona na pravom mestu, u pravom vremenu i u pravom raspoloženju.

“Ukoliko je uhvatite usred sastanka, što može da vam bude seksi ako znate da se s vama dopisuje dok prezentuje važan poslovni zadatak svom šefu, postoji velika mogućnost da ona neće moći da se fokusira na svoju aktivnost i oboje ćete biti nezadovoljni“, kaže House.

Stoga je prvo pitajte šta radi u tom trenutku, pa joj onda napišite seksi SMS.

MALI POČETNI KORACI

Budite nježni i malo misteriozni na početku. A, evo i nekoliko primera za početak dopisivanja:

  • Mislim na tebe
  • Sanjao sam te noćas
  • Stalno si mi u mislima u poslednje vreme
  • Nedostaješ mi
  • Jedva čekam da te vidim

Nakon poruke, sačekajte, pustite nju da vodi igru i pratite je. Ako vam odgovori i pita za više detalja, onda imate zeleno svjetlo.

Mislite o sekstingu kao o virtuelnoj predigri. Ne šaljite joj slike i ne koristite previše seksi rečnik.

PREDIGRA

Kao što smo već napomenuli, veoma je bitno da počnete polako. Napišite joj nešto poput: “Dušo, nedostaješ mi. Nedostaje mi tvoje telo. Ne mogu da prestanem da mislim na tebe od sinoć.”

Pratite kako će odreagovati. I obavezno joj udelite kompliment. A, onda pređite na nešto određenije poput: “Mogu da zamislim tvoje usne na mojim, tvoje prste koje prolaze kroz moju kosu”, savetuje House.

Želite da joj kažete stvari, za koje sigurno znate da će je uzbuditi.

Nekoliko ključnih fraza koje treba da koristite su: “Želim te”, “Ne mogu da se kontrolišem kada sam s tobom”, “Želim da te zadovoljim”.

Vodite je kroz seksualnu fantaziju.

Objasnite joj šta vidi, oseća, šta radi. Zamislite da čita erotski roman. Nemojte da žurite. Možda ćete biti napaljeni pre nego što ona dođe u stanje uzbuđenosti.

Kada se sve zahuhta, onda možete da joj napišete nešto određenije. Pitajte je da vam kaže šta voli, zamolite je da vam ponovi šta ste joj napisali.

BUDITE ŽIVOPISNI

Dobar “dirty talk” podrazumeva deskriptivno i konkrektno dopisivanje. Cilj je da je uzbudite.

Ovo je forma seksa, koji može da bude upotrebljena između sastanaka ili za masturbiranje. Zapamtite da to nije seks preko telefona, već seksting, pa je bitno da joj šaljete moćne seksualne poruke. Govorite joj i o svom zadovoljstvu i kako se vi trenutno osećate.

GRADITE ANTICIPACIJU

I na kraju? Ostavite je malo u neizvesnosti i spomenite sledeće viđenje. Anticipacija je najjači vid predigre.