VODITELJ “MENTALNOG RAZGIBAVANJA” DAO OTKAZ U PROGRAMU UŽIVO: Poslao poruku i napustio studio (VIDEO)

Voditelj Darko Mitrović jutros je uživo u programu usred emisije Mentalno razgibavanje koju vodi sa kolegom Markom Stapnovićem, dao otkaz!

Printscreen

Izgleda da je sve počelo još juče nakon što je Nova S izdala saopštenje u kojem se javno ogradila od stavova protiv vakcinacije, a Darko Mitrović je u izjavi naročito pomenut

– Svako ima pravo na svoje mišljenje i pravo da ga sobodno iznese. Zbog koncepta humorističke emisije “Mentalno razgibavanje” do sada nismo reagovali na pojedine navode Darka Mitrovića, ali zbog gledalaca koji nam poklanjaju svoje poverenje smatramo da je došao trenutak da se kao kompanija, jasno ogradimo od stavova iznetih u jutrošnjoj emisiji, i još jednom istaknemo važnost procesa imunizacije – naveli su oni juče u saopštenju.

Reagujući na ovo Mitrović se juče oglasio na Tviteru.

Jutros u emisiji voditelj je nastavio. Rekao je da je pokušao da stupi u kontakt sa urednicima i da vidi u čemu je problem, ali da nije uspeo i onda se direktno obratio Junajted Mediji, Novoj S i gledaocima.

– Vi sa Nove S, Junajted medije, slobodno radite šta želite. Ja sam juče direktorka vas pokušao da pozovem, da vas dobijem da sprečim ovo, da se lepo čujemo i da čujem u čemu je to problem bio u jučerašnjoj emisiji. Šta sam ja to rekao i kada sam ja to rekao, ali pošto na ovoj televiziji program uređuju Brankica Stanković, Antonela Riha, Jovana Gligorijević i Ivan Ivanović. Ja vam sad dajem otkaz, doviđenja – rekao je Mitrović, skinuo ozvučenje i slušalice i izašao iz studija.

Njegov kolega Marko Stepanović nakon toga je zatražio da program ode na reklame. Nakon pauze, pred kamerama se pojavio samo on, rekao da se nada da će se sve brzo rešiti, ali da ne veruje da će se Darko Mitrović vraćati i emisija je završena ranije.

Kako je u međuvremenu Danasu rečeno sa TV Nova S, emisija “Mentalno razgibavanje“ nastavlja da se emituje na toj televiziji u redovnom terminu, a vodiće je do daljnjeg Marko Stepanović.