Voditeljka koja je ‘pljuvala’ Srbe tvrdi da ima bolje grudi od Putina (FOTO)

Komičarka Čelsi Hendler u našoj zemlji postala je poznata 2011. godine, kada je 'osula paljbu' po Srbima, i to nakon koncerta pevačice Ejmi Vajnhaus.

Čelsi Hendler se sada ƒ„bacila” na Putina i Instagram.

Naime, voditeljka je na ovu društvenu mrežu postavila svoju fotografiju, na kojoj jaše konja golih grudi. Odmah pored svoje, stavila je sliku Vladimira Putina, u istom izdanju. Instagram je tu fotografiju nekoliko puta „skinuo”.

Instagram/Chelsea Handler

– Sve što muškarac može da uradi, žena ima prava da to uradi bolje- napisala je pored fotografije.

Nakon što je fotografija uklonjena, Čelsi se načjutila, pa je počela da tvrdi da je skidanje fotografije seksistički, i d aima prava da dokaže da ima bolje telo od Putina.

Podsetimo, Čelsi je 2011. godine na meti bila Srbija i tadašnji ministar odbrane Dragan Šutanovac, i to nakon katastrofalnog, a ispostavilo se i poslednjeg koncerta Ejmi Vajnhaus. 

– U toj zemlji se dogodilo etničko čišćenje. Zar im je koncert gori od toga?! Kako je Srbima uopšte dopušteno da idu na koncerte?! – upitala je Čelsi svoje goste, a onda se osvrnula na to što je tadašnji ministar odbrane Dragan Šutanovac na Fejsbuku napisao da je koncert Vajnhausove razočaranje i sramota.
– Kako to da Srbi uopšte imaju Fejsbuk?! Znate šta, vaša zemlja je sramota i razočaranje – poručila je Čelsi i dodala da je Dragan boljševičko ime.