Emili Hartridž, britanska voditeljka i YouTube zvezda, preminula je nakon nesreće sa električnim skuterom koji joj je dečko kupio.

Emili (35) je vozila skuter u južnom Londonu, i bila na putu ka klinici za veštačku oplodnju, kada se sudarila sa kamionom, prenosi “Dejli mejl”.

Džejkob Hejzel (28) rekao je britanskim medijima da je pokušavao da dobije dete sa sedam godina starijom TV zvezdom, i da joj je kupio e-skuter za rođendan.

– Kada su me zvali iz klinike i rekli mi da Emili nije došla na zakazane konsultacije sa lekarom, bio sam zbunjen. Onda sam pogledao vesti na Internetu i shvatio da je izgubila život na skuteru koji sam joj ja kupio. Osećam veliku krivicu, i ljudi u okolini su me optuživali da sam kriv za njenu smrt. Njena porodica me moli da se ne obazirem, ali uzalud – rekao je on.

Voditeljka Kanala 4, koja je imala i uspešan YouTube kanal, prva je osoba koja je izgubila život vozeći električni skuter, prenosi taj portal.

E-skuteri su na putevima Britanije zvanično nezakoniti, ali su sve popularniji i u toj zemlji, i mnogim drugim.loading...