VODITELJKU HOĆE DA RAZAPNU: Šokantna fotografija Jovane Jeremić u STUDENICI razbesnela mreže (FOTO)

Ovo sebi nije smela da dozvoli!

printscreen

Jovana Jeremić posetila je manastir Studenicu, odakle je objavila i fotografiju sa komentarom od nekoliko rečenica, ali je objava uskoro nestala sa njenog Instagram profila.

Međutim, iako ju je ona obrisala, fotografija se velikom brzinom raširila po društvenim mrežama, a ljudi su sve, samo ne nežni kada je reč o reakcijama na ono što vide.

Poznato TV lice je unutar manastira pozirala u štiklama i haljini iznad kolena, u pozi koja ne priliči svetom mestu.

Usledile su žestoke reakcije korisnika društvenih mreža.

Jovana Jeremić
Instagram prinscreen/jovanajeremicmilosevic

Volim što je Jovana Jeremić zabranila komentare na svojim slikama, pitam se zašto”, “Samo joj treba prijaviti nalog i te slike da ugase”, “Slika i prilika prosečne Srbije”, “Kako je smela tako obučena da uđe u manastir?”, “Ko ti je dozvolio da priđeš manastiru?!”, “Gde su bre ovakvi glu***deri rasli, da l’ je imao neko nečemu da ih nauči ili su na hepijevima izgubili i malo razuma?!”, “Voimja oca… Ko joj je dozvolio da priđe manastiru?”, “I ona nekome da daje savet kako da se ponaša?!”, “Svetogrđe! Ni u jednoj svetinji se tako ne ponaša”, “Manastir Studenica VS Jovana Jeremić… Zaista, ova godina bizarnija ne može biti…“, samo su neki od brojnih komentara.

Inače, Jovanina sporna fotografija objavljena je i na Instagram profilu Studenica info portala, namenjenog za objavu lepih vesti iz studeničkog kraja

Jovana Jeremić
Instagram prinscreen/studenica_info