VOJAŽ POSTAJE GLUMAC, DOBIO ULOGU U SERIJI: Branka Katić mu igra MAMU i dala mu je važan savet

"Otvoren sam tip, volim da probam sve novo"

Printscreen

Mlada muzička zvezda Mihajlo Veruović Vojaž počeo je sa snimanjem nove tinejdžerske serije “U klinču“, koju kao producenti potpisuju Miloš Avramović i Aljoša Ćeranić.

Vojaž će tumačiti glavnu ulogu, mladog boksera, a njegovu majku u seriji igra Branka Katić, dok mu je otac na “ekranu” Nikola Kojo.

Otvoren sam tip, volim da probam sve novo. Čim su me pozvali, rekao sam, hajde da vidim šta se tu dešava. Onda sam pročitao scenario i činilo mi se da je to uloga za mene. Najvažnija stvar jeste što je Aljoša, kojeg tumačim, jako sličan meni i mislim da neće biti problem da se u toj ulozi snađem – rekao je Vojaž.

Ovim projektom sam svoje roditelje učinio najponosnijim na svetu i srećan sam zbog toga. Inače je trebalo i da se ugojim za ulogu, međutim, kako se bazira na boksu, najbitnije je da sam ja već sedam godina u tom sportu – rekao je Mihajlo.

Mladi reper je istakao da će učestvovati i u muzičkoj špici za seriju, ako i da mu je Branka Katić dala najvredniji savet što se tiče glume.

Branka mi je dala dobar savet – Najbolje se glumi, kada se ne glumi – otkrio je Vojaž.

Iako će sada potpuno biti posvećen glumačkom angažmanu, Vojaž kaže da neće odustatit od muzičke karijere, te da će u toku ove godine objaviti prvi album.

Ako mi se ukaže prilika, krenuo bih u glumačke vode malo ozbiljnije, ali nikada ne bih zapostavio muzičku karijeru, ono iz čega sam potekao. Gluma je sada nešto novo za mene, samim tim i zanimljivo. Ali, našao sam savršen balans između ove dve umetnosti, jer sam ozbiljno organizovana osoba. Spremio sam i album koji ima 12 novih pesama, a istovremeno imam i snimanje serije – rekao je.