VOLARE NAS VODI U SVET MAGIJE: Oduševio je gledaoce “Talenta”, a nama je otkrio KOJI TRIK SRBI NAJVIŠE VOLE (FOTO+VIDEO)

volare
privatna arhiva

Svojim trikovima publiku je, iz nastupa u nastup, ostavljao bez daha. Pokazao nam je kako sasvim obična stolica može da poleti, kako golub sa slike može da oživi tik ispred očiju žirija, a od običnog papira nastane pravi novac. On je Volare, mađioničar iz Novog Sada, a uoči super finala šou programa "Ja imam talenat" popričali smo o magičnom svetu iluzionista, njegovom daru i učešću u ovom takmičenju.

 

Svi smo bar nekad u životu poželeli da uđemo u svet magije i budemo majstori koji će se spektakularno služiti njome i njenim moćima.

Kako je zaista biti u svetu iluzija i izvoditi trikove od kojih publici zastaje dah i svi se pitaju “kako je to izveo”, ispričao nam je Volare, mađioničar iz Novog Sada i jedan od superfinalista šou programa “Ja imam talenat”.

  • Kako ste i kada uplovili u svet magije?

U svet magije uplovio sam još kao mali dečak gledajući dedu kako izvodi razne trikove što me je zainteresovalo za taj čudesni svet u kojem je sve moguće. Počeo sam da učim mađioničarsku veštinu još u tinejdžerskom dobu i to me je izdvojilo od ostalih vršnjaka koji su uglavnom jurili za loptom.

 

Mene nisu zanimale stvari koje su interesovale ostale dečake. Privlačilo me je sve što ima veze sa umetnošću. Međutim, magija je za mene bila posebno misteriozna. Znao sam da ću kad tad postati vešt mađioničar.

  • Da li je moguće živeti od magije u Srbiji?

U Srbiji je moguće živeti od magije, jer naš narod voli da se opusti i razonodi, a magija je nešto što može, makar na trenutak, da ih odvrati od svakodnevnih problema koje život u Srbiji nosi i ponese u neki čaroban svet gde su čuda moguća i gde je sve lako ostvarivo.

 

Najveće reakcije publike imao sam na trik koji sam izveo u prvoj emisiji, kada sam od papira za tren oka napravio novac i dao ga žiriju.

  • Šta mislite o ostalim takmičarima “Talenta”?

Sve najbolje! Zaista bih pohvalio svakoga ponasob. Ko god da pobedi neće mi biti žao jer su to divni ljudi i svako od njih zaslužuje nagradu. Stekao sam lepa poznanstva. Neki od njih su toliko inspirativni da smo razmenjivali ideje satima.

  • Očekujete li pobedu?

Nadam se pobedi. Međutim, i ako ne pobedim, što se mene tiče, ostvario sam veliki uspeh dospevši u superfinale. Pamtiću ovo takmičenje kao lepo iskustvo koje mi je donelo jedno novo iskustvo i dosta poznanstava.

 

  • Imate li tremu pred super finale?

Nemam tremu pred superfinale već želju da sve ispadne onako kako sam ja zamislio. Ovo je moj poslednji nastup u ovom takmičenju i on bi trebao da izgleda najspektakularnije do sada.

 

Pripremio sam zaista velika iznenađenja i nadam se da će me publika pamtiti po tačkama koje su me obeležile u ovom šou.