Voleli smo seriju “Malkom u sredini”, ali da li će nas ODUŠEVITI MLADI ŠELDON KUPER?

Džim Parsons
print scrin

Svi se sećate Šeldona Kupera iz serije "Štreberi", on se vraća na male ekrane, ali u mlađoj verziji

 

Glumac Džim Pasrons, pridobio je najveće simpatije širom sveta zahvaljujući ulozi Šeldona Kupera, koju tumači u popularnoj tv seriji “The Big Bang Theory” ili kako je kod nas ona naslovljena “Štreberi”. 

Pošto se serija gledala samo zbog načina na koji je Džim igrao Šeldona i sitnih, ali urnebesnih detalja na kojima je Džim izgradio Šeldonov lik, mreža CBS koja je seriju i producirala setila se još nečega.

Naime najavljeno je snimanje serije o Šeldonovom odrastanju koja bi trebalo da se radi po uzoru na seriju “Malkom u sredini”.

Kako još portal Metro.co.uk navodi, Džim Parsons koji već ima 43 godine neće igrati mladog Šeldona, ali biće jedan od producenata i tvoraca serije, a možda će se u njoj čak pojaviti kao neki drugi lik, jer će biti oslikano Šeldonovo odrastanje sa svim ljudima koji se pojavljuju kao njegovi srodnici u “The Big Bang Theory”. 

Tako da pored njegove majke Meri Kuper, dobre evangelistkinje i hrišćanke, starijeg brata Džordža, bliznakinje Misi, bake Mimo i deke Pop-Pop, i oca alkoholičara koji nikada nije uz svoju porodicu, biće prikazano odrastanje Šeldona Kupera u malom teksaškom gradu Galveston.loading...