“Volim te tata”: BALAŠEVIĆEVA ĆERKA se oglasila na Instagramu i jednim SNIMKOM oprostila od oca (VIDEO)

Jovana Balašević, ćerka preminulog kantautora Đorđa Balaševića, oglasila se na društvenim mrežama potresnom porukom.

Đorđe Balašević
Print screen/You Tube

Jovana Lola Balašević se rečima koje kidaju dušu oprostila od oca koji je juče izgubio bitku sa korona virusom, u 67. godini.

– “Mislio sam da ću večeras moći da se iskradem. Kakav divan dan! Svako lice koje vidim je jedno sećanje. Možda sećanje nije savršeno. Ponekad imam uspone i padove. Ali svi smo zajedno, a večeras ste moji. Prekršiću običaj i reći ću šta sam poželeo dok sam gasio sveću: Da vam život bude srećan kao što je moj bio. Da se jednog jutra probudite i kažete: NIŠTA VIŠE NE ŽELIM. 67 godina. Zar nisu prošle u trenu?” Volim te tata, podario si mi nalepši mogući život, vidimo se u dvorištu – napisala je Jovana, uz porodični snimak koji možete videti iznad, a na kojem je Đorđe Balašević sa unukama.

Snimak možete POGLEDATI OVDE!

Balašević je, podsetimo, pre četiri dana primljen u Infektivnu kliniku Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu. Imao je kovid-19 i bio je u lošem stanju. Lekari su preduzeli sve neophodne mere lečenja, ali do poboljšanja nije dolazilo. Juče popodne mu se stanje dodatno pogoršalo usled ranijih hroničnih zdravstvenih problema.

Lekari su dva i po sata pokušavali da ga vrate u život. Nažalost, bezuspešno. Višesatni napori lekara KCV, na žalost, nisu urodili plodom i Balašević je preminuo juče, tri meseca pre 68. rođendana.

PROČITAJTE JOŠ:

“Danas svet ima malo manje boje”: Ilustracija koju na mrežama MASOVNO DELE fanovi Đorđa Balaševića (FOTO)

Kakav snimak! DINO MERLIN ZAPLAKAO ZBOG ĐOLETA, pa zapevao: “Ne volim februar…” (VIDEO)

I ĐOKOVIĆ SE OPROSTIO OD BALAŠEVIĆA: Samo nekoliko reči i JEDNA SLIKA slomilo je srce fanova (FOTO)