Volite seks otpozadi? Isprobajte ove poze, biće vam još primamljiviji!

Ovo je omiljeni položaj skoro svake osobe, a male varijacije na temu donose velike bonuse užitka.

Predstavljamo vam pet načina da začinite čuvenu doggy pozu i povećate šanse za eksplozivni orgazam i vanserijsko uživanje!

El clasico

Klasična varijanta seks poze otpozadi je ona u kojoj oboje klečite na kolenima. Vi možete stati na „sve četiri”, a ako želite da penetracija bude dublja, spustite lice skroz dole, a guzu zadržite visoko u vazduhu, piše „Cosmopolitan”.

Bočno

Takozvani položaj kašike, odnosno onaj gde ležite na boku, dok muškarac ulazi otpozadi, idealan je za jutarnji seks ili sve one prilike u kojima se osećate pomalo lenjo, ali super napaljeno. Ne potcenjujte moć ovog položaja! Možda deluje previše jednostavno, ali orgazam koji se tako proizvede može biti fantastičan. Kako nećete trošiti mnogo energije na pokrete, sva vaša snaga biće sačuvana samo za uživanje!

Uz zid

Doggy u stojećem položaju može biti pomalo komplikovan, ali je zato nagrada vredna truda. Naslonite obe ruke na zid, izbacite guzu, raširite noge malo više od širine ramena i pustite ga da prodre u vas. Ovaj položaj je tako divalj i strastven, da ćete se oboje raspametiti od onog „moram da te imam sad i odmah” osećaja.

Preko stola

U ovoj pozi treba da spustite gornji deo tela na sto i raširite noge u obliku obrnutog slova V. On može biti kreativan i ulaziti u vas na različite načine i različitom brzinom, odnosno kako god da vam oboma najviše prija. Vi možete skupiti noge ako želite tesniji osećaj, ili ih više raširiti za „slobodan prolaz”.

Jedna noga ispružena

Meka on klekne na kolena, a vi se prvo namestite u klasičan položaj. Zatim ispružite jednu svoju nogu i provucite je između njegovih. Oslonac će vam biti na rukama i trebaće vam malo više snage, tako da je ovo i odlična fitnes vežba, osim što pruža sjajan užitak.loading...