Od 22. do 29. novembra formira se povoljan aspekt za eksperimentali seks. Neki će vežbati kako da se opuste dok će drugi isprobavati nove poze i tehnike.

Ovan
Ovnovi izlaze iz razdoblja autodestrukcije. Na horizontu vidite nove ružičaste oblake. Vaš ego skače u visine. Uticaj Urana daje podstrek vašoj kreativnost. Vrtite originalne filmove u glavi. Seksualno ćete uskrsnuti na vatren i eksplozivan način!

Bik

Bikovi žele da s vrate na stare staze. Ako vas on ili ona više ne voli, uzaludan vam je trud svirači. A da se vratite u sadašnjost? Vaš libido savršeno skladno funkcioniše. Tvrdi ste i uspravni. Slatki ste, jer ste (još) nepoznati sebi.

 

Blizanci

Blizancima se približava tranzitni Saturn u opoziciji. Neizbežni su problemi s autoritetima ili s onima koje zbog raznih stvari morate slušati i podnositi. Sami sebi branite prijatne stvari. Užitak vam nije prvi na listi. Ni onaj seksualni.

Rak

Rakovi trpe i podnose nezgodne uticaje Marsa i Plutona. Postali ste fatalista, a da to niste ni primetili. Šta god se dogodi, tumačite kao sudbinski znak. Osećaćete se bolje ako fokusirate pažnju na seksologiju. Potreban vam je užitak, a ne mrak.

Lav

Lavovi su „stari lisci” i znaju mudro da probude seksualni interes kod zainteresovanih. I Lavice su jednako vešte u privlačenju pažnje. U krevetu dominirate na misionarski način, ali praktikujte i dodatno stimulišuće inovacije.

Devica

Device imaju zavidne količine pogonskog goriva, ali imaju problema s krajnjim ciljevima. Vaša se raspršenost najljepše oslikava u ljubavi. Letite s cveta na cvet, ali bez seksualnog oprašivanja. Idealizujete voljene likove. To vam se razbija o glavu.

Vaga

Vagama mnogo toga nedostaje, a najviše dobre volje i strpljenja. Ratujete sami sa sobom i ne vidite šta se oko vas događa. Imate previše problema. I seksualno ste frustrirani. Niste se opustili i prepustili seksu ko zna koliko dugo. Orgazam je revitalizirajuće lekovit!

Škorpija

Škorpije ne veruju u poraz, sve dok im se ne dogodi. Skrivate nedostatak samopouzdanja. Osoba koja s vama deli sve, pa i krevet, svašta bi mogla da nam ispriča o vama. Ali neće. Opustite se i shvatite da se porazi dešavaju i najboljima.

Strelac

Strelčevi se vesele Suncu i Veneri. Dobro vam stoji i Jupiter, a i Uran vas voli. Brojnu „planetarnu vojsku” koristite u ljubavne svrhe. Privlače vas samo oni koji su vam seksi ekstravagantno privlačni. Strelac ste ali ste i poželjna erotska meta.

Jarac

Jarčevi su i dalje erotski najpoželjniji. Mnogima ste „prezgodni” jer ste i poslovno-finansijski dobrostojeći. Savršena ste udavača ili idealan mladoženja. Ako još niste spremni za bračne vode, možete se slobodno “prošetati” po okolini? Dobar izgovor zlata vredi.

Vodolija

Vodolije vole nepoznate i neotkrivene stvari. Ako je on ili ona stalno gola pred vama, možda vam to smeta, ali ne želite to joj kažete da se uvredi. Držite se hladno i zakopčano. Ipak, pazite da ne skliznete previše lako sa puta vernosti.

Riba

Ribe su previše uzbuđene da bi mogle normalno da misle i funkcionirati. Kada vas pogodi Amorova strelica u srce, prelazite na višu frekvenciju svesti i vaša ljubav postaje bajkovita. Ako nema ljubavi, nema ni bajke. Samo seta. I samozadovoljavanje.