Vreme je da počnete da razmišljate o letu! IZABERITE KUPAĆI PREMA SVOJOJ GRAĐI i zablistaćete na plaži

Izaberite na vreme i spremite se za leto... Poslušajte naše savete i zablistajte na plaži u kupaćem kao stvorenom za vašu figuru.

Pixabay.com

Već s prvim zracima sunca, počinje da miriše na leto. Dok uživamo u početku proleća, razmišljamo o svim tim divnim sunčanim danima, ispunjenim druženjem, odmaranjem pored mora ili reke, osluškivanjem talasa, osećajem slobode i mira. Ipak, ne razmišljamo samo o tome, već svoje misli okrećemo i mnogim drugim stvarima, koje često znaju da nas opterećuju.

Jedna od njih je svakako i fizički izgled, a samim tim i izbor kupaćeg kostima. Ukoliko spadate u one koje muči ovo pitanje, imamo nekoliko saveta za vas.

PRE SVEGA: NE OPTEREĆUJTE SE SVOJIM IZGLEDOM!

Naravno da razmišljamo i kako ćemo izgledati kada sa sebe skinemo sve te slojeve odeće i kada pokažemo svoje telo. U modernom svetu mnogo se potencira na fizičkom izgledu, što je jako loše, jer se kod mnogih potpuno bezrazložno razvijaju kompleksi. Stvara se obrazac kako treba da se izgleda, a većina nije ni svesna da mnogi koji nameću trendove izgledaju savršeno samo na društvenim mrežama i da to u realnosti i nije baš tako. Zato ne treba da imate bilo kakve komplekse kada se u toku leta skidate, niti da pratite standarde, već treba da se trudite da zavolite svoje telo, baš onakvo kakvo jeste.

Ukoliko vama vaše telo ne odgovara i ukoliko vam nije prijatno u svojoj koži, onda je to znak da treba nešto da menjate, a kada vam neko drugi nameće standarde, onda to nije niti najmanji znak za promenu.

Bilo da ste elegantno popunjeni ili ste premršavi ili ste visoki ili niski, svakako da postoje oni kupaći kostimi koji će iskazati ono najbolje na vama. I upravo je poenta da izaberete one kupaće kostime u kojima se dobro osećate, a ne one kupaće kostime u kojima mislite da ćete dobro izgledati, koji će vas stezati i opterećivati. Zato, imamo nekoliko saveta za vas, ukoliko ste punija dama ili jednostavno ukoliko ste dama koja je krupna i koja je prirodno tako građena.

IDEALNI KUPAĆI KOSTIMI ZA VEĆE GRUDI

Grudi
Pixabay.com

Kako bismo najbolje objasnili koji su to kupaći za punije devojke, treba da krenemo redom i treba da se bavimo detaljima, jer kada kažemo punije devojke, ne mislimo na samo jedan tip  građe. Dakle, neke devojke imaju veće grudi i butine, dok su kod drugih izraženiji stomak i ruke, na primer. Tako da ćemo se pobrinuti da pojasnimo kakvi to kupaći kositmi odgovaraju bilo kom tipu građe.

Počnimo od grudi, jer u većini slučajeva punije devojke imaju i veće grudi. Problem kod većih grudi je taj, što kupaći zaista mora da im bude podrška i ukoliko ne odabarete pravi kupaći, postoji šansa da vam čak i ispadnu grudi, da vam kupaći ne drži dobro, da stalno morate da ga nameštate i da stalno morate da brinete o njemu. Zato evo nekoliko saveta:

Kupaći – korpe sa žicom ili debljom potporom

Ukoliko imate velike grudi onda se savetuje da izaberete kupaći sa korpama i žicom. Treba da budu veće korpe, kako bi podržavale vaše grudi i kako vam ne bi smetale prilikom kupanja, uskakanja u vodu, sunčanja i slično. Deblja potpora podrazumeva onaj deo ispod kupaćeg kostima, koji dodatno može da pruži osećaj da se ništa neće pomerati. Takođe, modni stručnjaci savetuju da izaberete korpe sa određenim printom ili šarene, kako biste, ukoliko želite skrenule pažnju sa vaših prevelikih grudi.

Obavezno kupaći sa bratelama

Dobro bi bilo da izaberete kupaće sa bratelama. Ukoliko ste hrabri i želite kupaćibez bratela, a imate velike grudi onda rizikujete da će se kupaći u nekom momentu spustiti ili da će se pomerati, što svakako ne želite i može biti veoma opterećujete. Obavezno treba da budu deblje bratele i obavezno treba da bude ojačan deo, koji ide preko leđa, kako bi se sve to lepo držalo na mestu. Birajte kupaće sa podesivim bratelama.

Gornji deo sa rajsferšlusom

Ovaj gornji deo kupaćeg za punije devojke može da bude jako interesantan. Pored toga što izgleda lepo, čak i nekada vrlo seksi, on je veoma koristan. Dakle, rajsferšlus vam daje mogućnost da sami podešavate dekolte. Pa tako dok ste u vodi, možda bi trebalo da ga zakopčate kako se ništa ne bi pomeralo, a isto tako možete da ga otkopčate dok šetate plažom ili dok se sunčate.

KUPAĆI KOSTIMI KOJI PRIKRIVAJU STOMAK

Drugi izazov kod punijih devojaka je stomak. Međutim, stomak je generalno problem kod mnogih devojka, bile one mršave ili debele. Tako da, kada želite da prikrijete stomak kupaćim kostimom onda birate sledeće modele:

Klasičan jednodelni model

Jednodelni model kupaćeg je uvek pravi izbor za devojke koje su punije, jer generalno prekriva većinu kritičnih delova tela, a posebno stomak. Naravno da nijedan kupaći ne može da učini da stomak nestane, ali ćete se vi možda bolje osećati ukoliko je on prikriven. Dakle, birajte jednobojne jednodelne modele kupaćih ili eventualno modele koji su na grudima u jednoj boji, a dole sa nekim printom, jer tako možete ublažiti obline.

Jednodelni model sa resama

Ovaj model i te kako može da prikrije stomak. Posebno mislimo na rese koje idu skroz od gruda pa do donjeg dela. Tada rese vešto prikriju sve te nedostatke i malo veći stomak, a upravo te rese i eventualno jarka boja kupaćeg kostima privlače pažnju, te se stomak u ovom momentu potpuno zaboravlja. Dakle, birajte baš jake boje kupaćeg kada se odlučujete za ovaj model.

Jednodelni model kao haljinica

Jednodelni modeli kao haljinice su takođe posebno interesantni, ukoliko volite ovaj stil. Naime, to su kupaći, koji se malo šire kod donjeg dela, baš kao letnje haljinice. Mogu dobro da stoje osobama i koje imaju velike i koje imaju male grudi.

Dvodelni model sa donjim delom u vidu visokog struka

I naravno interesatno će biti ukoliko odaberete dvodelni model sa donjim delom koji je u vidu visokog struka. Naime, reč je o dubokom donjem delu kupaćeg, koji pokriva pola ili čak ceo stomak. Ovde morate da budete vrlo oprezni, jer ukoliko odaberte donji deo koji steže previše, onda to može da bude previše ružno i da vam se određeni delovi prelivaju, a da se vi ne osećate niti malo prijatno.

UZAK STRUK, SA IZRAŽENIM BOKOVIMA I BUTINAMA

Kupaći kostim
Freedigitalphotos.net/imagerymajestic

Ovde dolaze u obzir prehtodno spomenuti modeli kupaćih za punije devojke. Znači posebno dolaze u obzir donji deo sa visokim strukom. Zatim, dobro bi bilo da izaberete jednodelne modele, koji su više usečeni gore, te čine da vam noge izgledaju duže, a akcenat stavljaju na vaš uzak lep struk.

ŠIROK STRUK I IZRAŽENE BUTINE

Kada ste puniji u svakom delu tela, ne brinite, postoje idealna rešenja i za vas. Tu u obzir mogu da dođu kupaći kostimi sa resama, koje smo prethodno spomenuli. Jednodelni modeli, sa printom, koji su potpuno zatvoreni gore i koji nemaju bratele, već imaju providan crni deo gore, koji je kao majica.

To može da bude i crni kupaći, odnosno jednodelni model, koji ima šire korpe, a koji je malo uži dole, onda na taj način pravite figuru peščanog sata. Ako imate manje grudi, a puniji ste u ostalim delovima dela, onda će vam takođe od odgovarati i jednodeli top kupaći kostimi.loading...