VREME JE ZA LOŠE MOMKE! Marvel sprema novi SPEKTAKL i to sa NEGATIVCEM kao glavnim likom (VIDEO)

Svet ima dovoljno superjunaka! Ovo nije priča o njima! Nakon svih klasičnih holivudskih superjunaka, ove jeseni u bioskope dolazi jedan sasvim drugačiji superheroj – Venom.

Promo

Venom je najneobičniji junak ili antiheroj koga fanovi jedva čekaju da vide na velikom platnu, naročito zbog činjenice da ga igra Tom Hardi. A koliko je zaista strašan i zašto njegova pojava uteruje strah u kosti pogledajte u bioskopskoj najavi.

Do sada poznat jedino kao glavni negativac iz filmova o Spajdermenu, Venom je zasluženo dobio svoje filmsko ostvarenje na radost mnogobrojnih fanova.

Priča o Venomu nikako nije klasična priča o superjunacima. Radi se o potpuno novom poimanju dobra i zla i o likovima koji su istovremeno i glavni junaci i glavni zlikovci. Nekad je teško razaznati razliku.

Ove jeseni, u bioskopima će publika otkriti da čak i negativci imaju dva lica i da se ponekad iza najvećeg zlikovca krije veliki junak.

Kada novinar Edi Brok u svojem istraživanju igrom slučaja postane domaćin vanzemaljskog stvorenja, on postaje Venom. Vanzemaljski oblik ga potpuno obuzima i oduzima mu slobodnu volju. Edi postaje svestan da pravila sada neko drugi diktira i da je svako opiranje uzaludno.

Promo

Pored Toma Hardija, glumačku postavu pojačala je i prelepa Mišel Vilijams u jednoj od glavnih uloga, dok je za filmsku akciju zaslužan reditelj Ruben Flajšer, poznat po odličnom balansiranju između komedije i zabave.

Lik Venoma osmišljen je 1988. godine od strane pisca Davida Mišelina, odnosno ilustratora Toda Mekfarlana i Majka Zeka. Venom je vanzemljski oblik, kojem je potreban čovek kako bi preživeo, a zauzvrat čovek dobija neveroatne moći.

Iako je lik Venoma prvobitno bio zamišljen kao negativac, on kasnije, u određenim verzijama, postaje tzv. antiheroj, a zatim gotovo pravi junak.