VREME JE ZA NOVU LJUBAV: Ovo su znaci da ste PREBOLELE BIVŠEG!

Iako je neposredno posle raskida teško krenuti dalje, bitno je da kada vam se nakon nekog vremena misli slegnu, sebi ipak date šansu.

zena
Pixabay.com

Možda još niste sigurne da je pravo vreme da nekom drugom pružite šansu, ali postoji nekoliko jasnih znakova da ste potpuno spremne za novo emotivno poglavlje.

1. Obraćate pažnju na druge momke

Dugo niste pomislili ni na jednog momka, ali sada primećujete da vaš kolega ima lep osmeh. Znači da je stara priča definitivno završena i da ste spremne da krenete u potragu za dečkom koji bi mogao da vas obori sa nogu i izbriše sva ružna iskustva iz prošle veze. Suptilno flertovanje je najbolji način da stignete do svog cilja.

2. Osećate leptiriće u stomaku

Mislile ste da se to nikada neće desiti, ali jedan dečko uspešno budi vaše simpatije. Sve više se smejete i jedva čekate njegovu poruku. To je jasan znak da ste spremne da krenete iz početka.

3. Više ne razmišljate o bivšem dečku

Umesto da se nostalgično sećate trenutaka iz prethodne veze, sve više razmišljate o tome, kakav bi potencijal mogla da ima veza u koju sada želite da se upustite. Brinete o sebi i osećate da je raskid prethodne veze bio prava odluka.loading...