VREME JE ZA SREĐIVANJE GARAŽE: Primenite 4 SAVETA i postaće vaša omiljena prostorija

Jeste li umorni od gledanja svoje prašnjave, prljave i dosadne garaže? Tada je vreme da to malo oživite.

Pixabay.com

Vaša garaža je verovatno najkorisniji prostor u vašem domu, tehnički dobro nije u vašem domu, već deo vašeg doma, piše “Pinkvilla”.

Budući da ga uglavnom koristite za skladištenje dodatnih stvari lako mu je da nema apsolutno nikakav karakter i bude spremište za smeće. Pogledajte nekoliko saveta za sređivanje garaže:

Iskoristite zidove

Ko kaže da višak smeća ne može ići na zidove? Povećajte skladišni prostor u garaži tako što ćete koristiti zidove i okačiti sve moguće stvari na njih. Pomoću nosača za odlaganje bicikl možete okačiti horizontalno ili vertikalno na zid. Takođe možete dodati drvene šine za klinove da okačite sve neophodne stvari na zidove.

Dodajte malo boje na pod

Dok renovirate garažu, ne zaboravite na podove svoje garaže! Zaboravite na prljave i mutne sive / smeđe podove i odlučite se za živopisne i vesele boje poput žute, crvene, narandžaste itd. kako biste trenutno oživeli prostor i transformisali ga.

Farbu u ruke!

Najbolji način da dodate gažu u boju je da je obojite. Možete jednostavno koristiti ostatke boje koju imate kod kuće i obojiti garažu u svetle boje ili u zemljane boje, u skladu sa temom vaše garaže.

Koristite detalje

Da biste povećali skladišni prostor u garaži, a istovremeno izgledali stilski i živopisno, koristite predmete poput šarenih korpi, kockica tkanine, kanti itd. Da biste organizovali sve svoje stvari, dodajući neki karakter u garažu. Takođe možete da okačite nekoliko žarišnih lampica na korpe i zidne jedinice i dodate tepih ili dva kako bi izgledalo toplo.