Vrhunski gosti na koncertu Miligrama

Miligram nastavlja sa iznenađenjima. Pored impozantne scenografije i koncepta velikog beogradskog koncerta koji će se održati 29.11. u Kombank Areni, Miligram najavljuje i neočekivane goste.

Profesor Mete Duren, jedan od najpoznatijih svetskih hirurga za tiroidnu žlezdu a ujedno i profesionalni džez muzičar, biće jedan od gostiju na koncertu. Mili je odlučio da gosti na njegovom koncertu budu vrhunski muzičari koji će pojedinim pesmama dati neki nov, specifičan ton.

Za ovaj neobičan izbor, Mili u šali kaže:

– Napravili smo elektranu sa početka XX veka i trebao nam je profesor – sa osmehom je izgovorio Mili i dodao da je profesor Duren je bio idealno rešenje jer njegov način sviranja će pesmu „Ne komplikuj” obojiti u nekom novom tonu koji njega podseća na beogradsku scenu 90-tih.

Ovaj spektakl definitivno će označiti početak nove generacije koncerata kod nas i obilovaće vrhunskim muzičarima, repertoarom i vizuelnim doživljajem. Interesovanje za koncert, 29. novembra u Kombank Areni je veliko a Miligram vredno radi na tome da publici pruži događaj za pamćenje.

Ulaznice za koncert grupe „Miligram” koji će se održati 29. novembra u Kombank Areni, mogu se nabaviti po cenama od 1000, 1500, 2000 i 2200 dinara na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, „Ušće” Shopping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rsloading...