X Faktor: Sledeća faza takmičenja ‘Kuće sudija’!

Nina Badrić I Mirko Vukomanović specijalni gosti prve epizode nove faze takmičenja!

U novoj epizodi “X Faktora” gledaćemo prvi deo uzbudljive faze takmičenja “Kuće sudija” u kojoj će se kandidati predstaviti svojim mentorima I njihovim gostima – ovoga puta u kućnoj atmosferi! 

U nedelju od 21h na “Prvoj” gledaćemo sudije “X Faktora” Željka Joksimovića i Massima Savića u najtežoj ulozi do sada!  U ovoj fazi takmičenja žiri je, zbog težine zadatka, pozvao i specijalne goste koji će im pomoći pri ocenjivanju svojih kandidata, jer samo po tri takmičara iz svake grupe ide u sledeću fazu takmičenja! Kako saznajemo,  Massimo Savić je pozvao svoju koleginicu Ninu Badrić, dok je Željko Joksimović poziv uputio dugogodišnjem prijatelju, producentu “X Faktora” i suvlasniku produkcije koja realizuje šou – Mirku Vukomanoviću.

 

 – Mirko je pre svega moj dobar prijatelj, ali i izuzetan profesionalac i producent, ima puno iskustva i dosta cenim njegov rad. Ideju da baš on bude gostujući mentor sam dobio upravo na jednom od snimanja i poželeo da vidim kakav bi on bio u “mojoj” ulozi. I bio sam u pravu, Mirko je sagledao stvari iz malo drugačije perspektive i verujem da su saveti koje je dao mojoj grupi bili dragoceni – iskren je Joksimović.

Popularna pevačica i Massimov gost u ovonedeljnoj emisiji Nina Badrić nam opisuje kako je bilo na snimanju.

 

– Imala sam čast upoznati neke izuzetno talentovane mlade ljude za koje sam uverena da će svojim predstavljanjem zadiviti i mnoge gledaoce. Mislim da su svi oni shvatili da je ovaj posao iznad svega veliki rad i trud. Talent je samo 50 posto, a za svoje mesto pod suncem treba se izboriti u žestokoj konkurenciji. U X Factoru nije važan samo glas već spoj svega u jednoj osobi, a nadasve harizma što će u završnici takmičenja samo jednoga od njih dovesti do pobede – ispričala je Nina

Kako su se Željko i Massimo zajedno sa svojim gostima snašli u ocenjivanju svojih kandidata, kakvi su bili komentari, koje su savete uputili budućim finalistima, ko je plakao, a ko bio srećan videćemou nedelju (21:00) na Prvoj.  Da podsetimo, Željkova grupa su devojke, a Massimo ocenjuje one starije od 27 godina.