Za dostizanje vrhunca: Male tajne masturbacije

Stručnjaci za seks tvrde da je masturbiranje dobro za naš organizam i da nas na dobar način upoznaje sa našim telom.

Masturbacija više nije, ili bi barem ne bi trebalo više da bude tabu tema. Slede jednostavni saveti kako da iskoristite njene prednosti.

OBRATITE PAŽNJU NA VAŠE RASPOLOŽENJE

Za seks je potrebno da budete raspoloženi za seks. Mirišljave sveće, čitanje erotskih romana ili gledanje erotskih filmova mogu da pokrenu najrazličitije fantazije.

A kada se one jave, ne ostaje ništa drugo nego da ih sprovedete u delo.

ODABERITE PRAVI NAČIN STIMULACIJE

Mali broj žena može da doživi vaginalni orgazam, većina njih do vrhunca stiže stimulacijom klitorisa.

Ovaj deo našeg tela je najsigurniji put do seksulanog zadovoljstva. Na taj način žene mogu da otkriju šta ih i koliko uzbuđuje i da svoja iskustva kasnije podele sa partnerom.

KORISTITE VIBRATOR

Vibrator može da posluži za stimulisanje G tačke, kao i za dostizanje vaginalnog ili analnog orgazma. Na tržištu postoje najrazličitiji modeli vibratora, a žene su se odavno ohrabrile da eksperimentišu sa seksualnim igračkama.

NE ZABORAVITE NA GRUDI

Grudi kao erogena zona ne smeju da budu zaboravljene tokom masturbiranja. Dobro je poznato da veliki broj žena orgazam mogu da iskuse dodirom bradavica ili dodirivanjem cele regije grudi.

Ovo osetljivo mesto ženskog tela igra važnu ulogu u seksualnom zadovoljstvu, na vama je da odaberete da li će to biti nežniji ili grublji dodiri.

I ne zaboravite, masturbiranje je odavno izgubilo reputaciju zabranjenog ili sramnog čina.loading...