ZA KIKIJA ĆE ČUTI CELA PLANETA: Frontmen “Pilota” sarađuje sa SVETSKI POPULARNIM PEVAČEM!

Kiki
Dnevno.rs/Nebojša Marković

- Mogu slobodno da kažem da je to moj najveći kompozitorski uspeh budući da ne znam note, a pesmu mi peva čovek koji je megazvezda - otkrio je muzičar za "Blic".

 

Frontmen grupe “Piloti” Kiki Lesendrić priprema novu pesmu, koju će izvesti poznati italijanski tenor Andrea Bočeli.

 
U pitanju je jako dobra produkcija i nešto što ja do sada nisam radio. Mogu slobodno da kažem da je to moj najveći kompozitorski uspeh budući da ne znam note, a pesmu mi peva čovek koji je megazvezda – otkriva Kiki Lesendrić, koji uskoro putuje u Italiju.

Inače, on je Bočelija upoznao zahvaljujući legendarnim italijanskim fudbalerima.

Upoznali smo se slučajno preko zajedničkih prijatelja fudbalera Delvekija i Totija. Poslao sam mu pesmu, dopala mu se i uspostavili smo saradnju – kaže Kiki Lesendrić.

Od fudbalske do muzičke priče, sudbina je na čudan način spojila Lesendrića i Bočelija.

Ja u stvari više volim tenis nego fudbal i pratim ga intenzivnije, mada za Crveni zvezdu navijam od malih nogu i oduševljen sam engleskim fudbalom, stvarno ga igraju džentlmenski, šmekerski. Imam dosta prijatelja fudbalera, a ovaj put, da tako kažem, oni su bili spona saradnje sa Bočelijem – kaže Kiki Lesendrić, koji je u subotu uveče nastupao na ivanjičkoj Nušićijadi.

A “Piloti” rade na novom albumu koji se očekuje naredne godine.

Ne predajemo se. Nastavljamo da radimo punom parom. Biće verovatno i malih inovacija s obzirom na to da imamo odličnu saradnju s italijanskim producentima – ne krije Kiki Lesendrić.loading...