ZA MALO DA NE BUDE “ZGODNE ŽENE” : Džulija Roberts otkrila kako je izgledao početak njene karijere

Poznata holivudska diva Džulija Roberts, u intervjuu koji je zajedno s koleginicom Patrišom Arket dala za magazin Varajeti (Variety), govorila je o tome kako izgleda biti jedna od najpoznatijih i najplaćenijih zvezda u Holivudu.

youtube/printscreen

Robertsova je, sa Arketovom, učestvovala u razgovoru, koje taj magazin organizuje pod nazivom “Actors on Actors”. Govoreći o audiciji za film “3000”, koji je kasnije postao čuveni hit “Zgodna žena”.

Dobila sam ulogu u filmu ‘3000’, ali ubrzo sam ostala bez tog posla – rekla je ona, dodajući da je to bio “hrapav umetnički film”.

Pojavio se producent Geri Maršal, mislim da je to bilo zato što je hteo da ispadne velikodušan. Osećao je da bi bilo pošteno makar da se upozna sa mnom, jer sam imala ovaj posao tri dana i izgubila ga. Tim postupkom promenili su celu stvar, i nastalo je nešto što je više u mojoj sferi interesovanja – rekla je glumica.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

A one of a kind. ♥️ #patriciaarquette👑

Објава коју дели Julia Roberts (@juliaroberts) дана

Arketova pita Robertsovu o tome kako je biti najplaćenija holivudska zvezda prilično rano, još u početku njene karijere.

Nikada to nisam osećala kao pritisak. Sve plate, u tim danima, bile su tu da bi se mnogo novca potrošilo samo na snimanje filmova. Delovalo je komično, pomislila sam: Oh, okej, naravno. Ovo je smešno, ali ja ću biti deo tog društva – izjavila je.

Džulija Roberts dodaje da je išla utabanom stazom, poput Barbare Strajsend, što joj je olakšalo trnoviti put i istakla da joj je mnogo drago što je i ona deo holivudskog društva.