ZA MALO IZBEGLA SMRT: Jelenu Karleušu je OVA ljubav umalo koštala života – spasila ju je JEDNA STVAR

Brojne nevolje koje su zadesile pevačicu mogle su biti kobne...

printscreen

Jelena Karleuša gotovo uvek je u žiži interesovanja domaćih medija, a ovih dana priče koje se pišu o pevačici uglavnom se odnose na njen brak sa bivšim fudbalerom Duškom Tošićem.

Nova godina na estradnoj sceni počela je burno. Umesto da Božić proslave u miru, ljubavi i radosti, pevačica i njen suprug našli su se u udarnim vestima, a povod je sve suprotno od onog što proklamuje duh praznika. JK je zatražila pomoć policije jer ju je suprug, navodno, ošamario za trpezom, zbog čega mu je izrečena zabrana prilaska od trideset dana.

Karleuša je tokom svoje karijere u više navrata nailazila na brojne nevolje, a mnoge od njih su je mogle koštati života.

Zoran Davidović Ćanda, tek što je dospeo na naslovne strane kao dečko Jelene Karleuše, izrešetan je u kolima dok se vraćao sa sahrane Branislava Lainovića Dugog u Novom Sadu, davne 2000 godine. Jedan od pripadnika “zemunskog klana” rekao je u svom iskazu da su Ćandu jednom prilikom pratili sa namerom da ga ubiju. Međutim, kada su videli da je sa njim njegova devojka Jelena, odustali su od pucanja. Nisu hteli da dođe do slučajnih žrtava, pogotovo žena i dece.

Pošto su Ćanda i Jelena u to vreme bili nerazdvojni, javnost se pitala da li se i Jeleni nešto dogodilo nakon što se saznalo za Zoranovu tragičnu pogibiju. Međutim, ubrzo je na televiziji objavljeno ko su žrtve i da je pevačica dobro.

Još jedna opasna situacija ozbiljno je uzdrmala pevačicu, a dogodila se pre skoro 10 godina. Karleušu je vatrenim oružjem napao suvlasnik diskoteke u Budvi. JK je na bini izvodila svoje najveće hitove kada joj je traženo da sa iste siđe, a nakon što je odbila, suvlasnik diskoteke je ustao i krenuo oružjem na nju, ali je sukob izbegnut brzom intervencijom Jeleninog obezbeđenja, pisali su tada mediji.

Gavrilo Leković zvani Leko, ime je čoveka koji je tada navodno pištoljem nasrnuo na Jelenu. Kako su mnogi preneli, Leko je ime koje je u tom trenutku bilo dobro poznato crnogorskoj policiji, jer je bio visokopozicionirani predstavnik podzemlja.