ZA MUŠKARCE SAMO NAJBOLJE: Potpuno prirodni, a domaći PROIZVODI ZA NEGU BRADE

Golden Spartan
Promo

"Svaki muškarac treba da bude ponosan na svoju bradu, i samim tim mora je održavati i negovati. Berbernica je prvo odredište za bradonje, a zatim na njima ostaje da je neguju. Održavanje je najbitniji deo."

 

U potrazi za najboljim proizvodima za negu brade, pronašli smo The Golden Spartan, domaći brend sa sedištem u Beogradu. Pošto nas je interesovalo o kojim se proizvodima radi, razgovarali smo sa osnivačem ovog brenda Stefanom Sinobadom.

Da li mislite da su brade prolazni trend?

– Baš naprotiv, mi smatramo da je brijanje prolazni trend koji se malo duže zadržao. Prirodno stanje muškog lica je da ima bradu. Svakako nam je drago što u poslednjih par godina sve više muškaraca deli naše mišljenje.

Kako ste došli na ideju da proizvodite ulja za bradu­?

– Sasvim slučajno. Veoma dugo sam i sam nosio bradu, međutim, posle izvesnog vremena shvatio sam da je za zdrav i negovan izgled brade, bez svraba potrebno koristiti ulja i balzame. Vrlo je teško bilo naći kvalitetan proizvod koji garantuje prirodne sastojke i miris koji nije jak a da je dovoljno intezivan da traje ceo dan. Takođe, nailazio sam na proizvođače koji nisu imali sertifikate o zdravstvenoj ispravnosti svojih proizvoda.

Nezadovoljan domaćom ponudom i umoran od naručivanje preparata iz SAD-a i Velike Britanije, došao sam na ideju da za svoje potrebe napravim homemade ulja sa jedinstvenim mirisima. Pošto sam se i sam uverio u delotvornost našeg proizvoda, dobio sam želju da to podelim i sa drugim bradonjama.

 

Od kojih sirovina se sastoje vaši preparati za bradu?

Svi naši proizvodi se prave isključivo od prirodnih sastojaka. Šest različitih prirodnih biljnih ulja punih vitaminima su baza proizvoda. Pored toga, svaki proizvod dodatno obogaćujemo sa vitaminom E. Abeceda vitamina u bočici, miks koji blagotvorno deluje na vašu bradu.  Ulje jojobe, badema, koštice grožđa, kokosa, ricinusa i konoplje čine osnovu ovih visokokvalitetnih premium preparata.

Spartancima je brijanje bilo toliko nezamislivo, da su brijanje i odstranjivanje dela brade praktikovali samo kao kaznu za kukavičluk.

Koje sve mirise sadrži kolekcija vaših proizvoda i da li ste proširivali ponudu?

– Kada smo pre godinu dana izašli na tržište kao potpuno nepoznat brend u ponudi smo imali 4 ulja za bradu različtih mirisa. To su bila ulja za bradu: Dark Forest miris raznog plemenitog drveća, Citrus Island svež miris citrusnih nota, Gentleman miris vanile i cimeta, i Warrior miris eukaliptusa sa začinskim biljem.

Sada, u ponudi imamo 8 ulja za bradu, 2 balzama, tvrdi šampon za bradu, ručno rađene češljeve i četke za bradu, i još zaista mnogo toga. Takođe, mislim da je najbitnije da napomenem da svaki naš proizvod pre izbacivanja u prodaju prođe višemesečna interna testiranja. Zatim se svaki proizvod šalje u akreditovanu laboratoriju gde se vrše dalja ispitivanja, sve do dobijanja sertifikata o zdravstvenoj ispravnosti i konačnog izbacivanja na tržište.

Zbog čega je potrebno koristiti poseban šampon za bradu?

– Razlog je veoma jednostavan. Nažalost, današnji šamponi su prepuni veoma štetnih sastojaka kao što su sulfati, parabeni, naftni derivati, silikonska ulja i još mnogo toga što uništava vlasi brade i čine je suvom i ispucalom.

 

Naš tvrdi šampon je napravljen od ISKLJUČIVO prirodnih sastojaka. U sebi sadrži najkvalitetnija ulja, kao što su ulje jojobe, kokosovo ulje, maslinovo ulje, i ulje ricinusa. Takođe u sastavu su šea puter, kakao puter, i prirodni vosak. A za veoma prijatan svež prirodni miris zadužena su eterična ulja nekoliko citrusa. Napravili smo miks najboljih sastojaka za bradu, i pretvorili ga u šampon koji možete svakodnevno koristiti za negu brade pre mazanja ulja i balzama.

Recite nam nešto o češljevima i četkama?

– U ponudi imamo češalj za kratku i češalj za dugu bradu. Ovi češljevi su ručno napravljeni spretnim rukama pravog umetnika, što svaki češalj čini unikatnim. Napravljeni od najkvalitetnijeg jasenovog drveta idealnih dimenzija za džep, uvek ćete moći glatko i bez čupanja i stvaranja elektriciteta da odmrsite i oblikujete bradu.

Na četke smo takođe jako ponosni. Radi se o četkama koje su proizvedene i dizajnirane u Italiji od strane stručnjaka sa višedecenijskim znanjem. Drška napravljena od najfinijeg jasenovog drveta savršeno leže u vašu ruku. Dlake od divlje svinje su dovoljno jake da probiju i najgušću bradu i besprekorno je raščetkaju bez mučnog grebanja lica i oštećivanja dlake. Dlake četke efikasno privlače i uklanjaju nečistoću sa brade dok istovremeno ostavljaju bradu urednom i stilizovanom.

 

Zvuči kao da ste o svemu mislili. Kako bradonje mogu doći do vaših proizvoda?

– Sve naše proizvode možete naručiti na našem sajtu Golden spartan. Bradonje koje žele da isprobaju i kupe lično naše proizvode to mogu učiniti u Supermarket Concept Store-u u centru Beograda u Uzun Mirkovoj 8.

Da li imate neki savet za naše čitaoce?

– Svaki muškarac treba da bude ponosan na svoju bradu, i samim tim mora je održavati i negovati. Berbernica je prvo odredište za bradonje, a zatim na njima ostaje da je neguju. Održavanje je najbitniji deo. Sapun je tu da očisti i ujedno neguje bradu i kožu. Ulje i balzami su tu da hrane vlasi brade, da je čine glatkom, da joj daju prirodan sjaj, spreče pucanje dlake, perutanje kože i olakšaju rast brade.

 

Šta biste poručili čitaocima za kraj?

– Želimo sve bradonje da pozovemo na sjajan događaj “Imam bradu najlepšu u gradu Vol2” u organizaciji naših velikih prijatelja iz berbernice “The Barbers”. Sa nama ćete moći da se družite na našem štandu, isprobavate proizvode, pazarite po promotivnim cenama. Takođe, predstavićemo vam po prvi put naš novi proizvod.loading...