Za njih kažu da će biti SRPSKA ABBA! Saznajte sve o najtraženijem KLUPSKOM BENDU u Srbiji (VIDEO)

Quadro
Promo

Oni su “Quadro” bend, a ima ih šestoro: Neša, Dušan, Uroš, Raša, Marija i Mira, sviraju zajedno i sada planiraju da osvoje ceo Balkan.

 

Posebno su ponosni na činjenicu što su baš oni na scenu vratili legendarni hit Poslednje igre leptira “Nataša”. Od tada je stari hit postao nov, i počeo ponovo da se traži po klubovima i diskotekama, a oni su dobili i prestrižno priznanje za to – za najbolju obradu godine.

Oni će uskoro izdati novu pesmu, a do tada najavljuju ludnicu!

– Spot i pesma su jako dobri, očekujemo da se dopadne svima koji nas vole, a nadamo se da će nas kroz nju zavoleti i oni koji do sada nisu znali za nas – poručuje ova šarmantna ekipa.

Publika je prvi put čula njihove autorske pesme na tadašnjim najpopularnijim muzičkim festivalima – Budvanskom i Radijskom.

Uvek veseli momci i devojke ističu da im je jako bitan odnos, razmena energije i komunikacija sa publikom, tako da im ne pada teško ni kada imaju nastupe i po nekoliko dana u nedelji.

Prepoznatljivi su po prepunim klubovima gde god da nastupe, vrhunskoj atmosferi, a najveća satisfakcija im je aplauz i nasmejana i zadovoljna lica njihove publike.

Največa prednost u odnosu na već renomirane bendove jeste ta, kako kažu, jer imaju dva ženska vokala, pa se izdvajaju od klasičnog “boj benda” kakvih ima mnogo u regionu. Zato ih neki i zovu “domaća Abba”.

Uskoro će objaviti novu pesmu koja će doneti jednu novu energiju i notu na domaću scenu, i najavljuju pravu “muzičku” pometnju!loading...