ZA NJIH NE POSTOJI LEPŠI PERIOD: Znakovi koji se NAJVIŠE RADUJU Novoj godini i Božiću

Iako je tradicija da se jelka kiti pred Novu godinu, mnogi jedva dočekaju početak decembra da svoj dom obuku u praznično ruho. To i nije tako loše, jer topla atmosfera nikako ne može da škodi.

Pixabay.com

Astrolozi su primetili da se ljudi rođeni u određenim horoskopskim znakovima više raduju praznicima. Kod njih su domovi već uveliko ukrašeni, božićni filmovi su odabrani, a pravljenje kolačića sa novogodišnjim motivima već je počelo. Otkrivamo koji su to znakovi koji već slave najsvečaniji deo godine:

RIBE

Ako vam prijateljica u ovom horoskopskom znaku ovih dana ne odgovara na pozive, znajte da je u šopingu, pravi kolače ili stavlja lampice na prozore.

Ni ne pokušavajte njenu božićnu plejlistu zameniti nekom drugom muzikom, pokvarićete joj raspoloženje. Romantične ribe u mislima prizivaju praznike tokom cele godine.

LAV

Lavovi su ljubitelji dobre zabave i društva, pa se raduju prazničnom razdoblju. Oni su apsolutne zvezde svakog božićnog ručka i porodičnih okupljanja. Najčešće nisu previše zainteresovani za kuvanje, ali zato su sjajni zabavljači. Puno pažnje posvećuju kupovini poklona jer žele oduševiti svoje najmilije i malo ih “razmaziti” u ovo doba godine.

RAK

Ovaj brižni znak voli toplu porodičnu atmosferu pa je sasvim jasno zašto se nalazi na ovoj listi. Rakovi obožavaju praznike i sigurno neće čekati poslednji trenutak da bi obavili sve što treba. Prvi će kupiti poklone dok još niko i ne razmišlja o njima i onda se baciti na ukrašavanje, a velika je verovatnoća da će i prvi imati ukrašenu jelku. Rakovima je ovo najlepši period u godini i zato u njemu žele što duže uživati.

BIK

Vredni bikovi retko se prepuštaju lenčarenju i odmoru. Međutim, kada stignu decembar i božićni praznici, niko ih neće zaustaviti u tome. Bikovi jednostavno podetinje tokom praznika i nemojte se začuditi ako ih vidite kako sa decom prave sneška i pevuše neku novogodišnju melodiju. Ovo je doba godine kada uzimaju svoju pauzu, prepuštaju se hrani, dobrom društvu i slavlju.

DEVICA

Dok se ostalim znakovima diže kosa na glavi od same pomisli na čišćenje doma, pečenje kolača i brojne goste koji će proći kroz njihov životni prostor, Devica je spremna za akciju. Niko poput ovog perfekcioniste ne uživa u svim pripremama za praznično veselje. Njen dom blistaće od čistoće i puno prije samog Božića postati prava mala oaza u kojoj će uživati sa porodicom i prijateljima.