ZA NJOM DANAS SVI MUŠKARCI UZDIŠU, a nekada… Nećete verovati kako je ova SEKSI CICA pre izgledala! (FOTO)

Anđela Krikmor
Instagram.com/ angelcrickmore

Nekada je imala velike komplekse zbog prekomerne težine, a danas je postala žena kojoj se svi dive.

 

Bila je prirodno mršava, još od mlađih dana. Međutim… Kada je Anđela Krikmor usvojila loše navike u ishrani i nezdrav način života – dostigla je težinu od 82,5 kilograma, već u svojim dvadesetim.

Danas, Anđela krivi svoju neaktivnost i priseća se da se u tom periodu kretala samo od kuće do posla i nazad, a jela je brzu hranu ispred televizora sa svojim suprugom.

Vaga koja je pokazivala težinu preko 80 kilograma, kao i manjak samopouzdanja koji se odrazio i na njen brak, bili su znaci da hitno mora nešto da menja!

Krikomorova je tada odlučila da na internetu potraži dijete, kada je naišla na članak o gubljenju težine tako što se jede na svaka tri sata.

Iako joj je delovalo sumnjivo, odlučila je da isproba.

Moji obroci su postali manji i zdraviji iako sam češće jela, a ishrana je uključivala puno mesa, slatkog krompira, avokada i koštunjavog voća, otkrila je Anđela.

Čim je počela da gubi težinu, bila je veoma motivisana i počela je da vežba.

Na početku joj uopšte nije bilo prijatno da krene u teretanu, s obzirom da je i dalje bila gojazna, pa je zato spremila svoju sportsku opremu i rešila da šeta u parku.

Želela sam da trčim, ali bila sam predebela za to, pa sam zato hodala. Šetala sam svaki dan, bilo da je kiša i sunce, barem sat vremena, a onda je džogiranje postalo lakše, rekla je ona.

Osam meseci kasnije, krenula je da vežba u teretani.

 

Nova ja je bila fenomenalna, bila sam aktivna i želela više od života. Dobila sam želju da šetam, kampujem, putujem i srećem nove ljude. Bila sam toliko aktivna da sam čak prestala i da gledam TV, rekla je Anđela.

Gubila je u proseku četiri kilograma mesečno.

Dakle, sve je moguće. Potrebni su vam želja, volja i ogroman trud!