Za njom GUBE GLAVU slavni muškarci, ali NJEN IZGLED je potpuna LAŽ! Ovo je ONA pre ESTETSKIH ZAHVATA!

Madalina Genea
Instagram/officialmadalinaghenea

Madalina Dijana Genea (28), rumunska manekenka i glumica najpoznatija po vezama sa brojnim slavnim zavodnicima, od intrigira javnost još od kako se pojavila u svetu poznatih.

Njen talenat i karijeru mnogi osporavaju, a njen uspeh u zavođenju najlepših muškaraca sveta, poput Leonarda Dikaprija, Erosa Ramacotija i Džerarda Batlera, pripisuju njenom fizičkom izgledu.

 

❤️? @zuhairmuradofficial @damianiofficial #sanremo2016 #madalina #madalinaghenea

A photo posted by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea) on

Međutim, malo je poznato da Madalina nije uvek izgledala ovako – šta više, operisala se do neprepoznatljivosti!

Osim farbanja kose i korekcije obrva, manekenka je ugradila silikone u usne i grudi, uradila korekciju nosa, a šuška se da se podvrgla zahvatu podizanja jagodica.

 

Madalina Diana Ghenea

A photo posted by @hvala_plasticaru on

I dok je mnogi osuđuju zbog velikih promena u izgledu od kako je stupila na javnu scenu, drugi je brane, ističući u prvi plan njeno obrazovanje i plemenite osobine.

Naime, Madalina tečno govori tri jezika – italijanski, engleski i maternji rumunski, a u svojoj domovini poznata je kao veliki dobrotvor. Jedna od njenih najvećih donacija jeste ona uplaćena za renoviranje porodilišta u gradskoj bolnici u njenom rodnom gradu Slatini.

Nakon burnih veza sa slavnim zavodnicima, Madalina se skrasila pored modnog kreatora Filipa Pleina, sa kojim planira venčanje.

 

@ferragamo photo @robertofarruggia_1 #vaiubesc #loveyouall

A photo posted by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea) on